Notícia

El govern espanyol va nomenar comissari a Marhuenda perquè La Razón 'transmet i divulga' el treball de la Policia

Segons informa eldiario.es, el director del rotatiu conservador pertany a un cercle íntim de Mariano Rajoy

Foto: Francisco Marhuenda. eldiario.es.
Foto: Francisco Marhuenda. eldiario.es.

El director de La Razón, Francisco Marhuenda, va ser designat comissari honorari de la Policia perquè el seu mitjà de comunicació "ha contribuït d'una manera molt destacada a transmetre i divulgar el treball dels agents de la Policia Nacional per garantir la seguretat de tots i protegir el lliure exercici dels nostres drets i llibertats".

Això és el que assegura aquest dimarts eldiario.es. El digital d'Ignacio Escolar assegura que el reconeixement a Marhuenda va arribar dies després que l'Audiència de Barcelona ratifiqués, en segona instància, la condemna al director de La Razón per omissió a l'honor a un comissari de la Policia. 

Concretament, aquest agent és Narciso Ortega i Marhuenda el va acusar, a través del seu rotatiu, d'haver intervingut per arxivar una investigació contra l'agència de detectius Método 3 quan era cap superior de la Policia a Catalunya. 

Eldiario.es va més enllà i assegura que Fernández Díaz i Marhuenda van "treballar junts a Gènova i pertanyen a un cercle íntim del president del govern espanyol, Mariano Rajoy".


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.089.401 missatges
  • 214.049 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums