Notícia

La CUP regala una urna a Ballesteros en l’ofrena a Rafael de Casanoves i l’alcalde la rebutja

El públic respon amb crits de 'volem votar' i missatges de suport al referèndum del proper 1-O

La regidora Laia Estrada Cañón i el regidor Jordi Martí Font de la CUP a l’ajuntament de Tarragona han participat en l’ofrena a l’estàtua de Rafael de Casanovas oferint dos rams de flors i una urna al monument i una altra urna a l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, present a l’acte, que l’ha rebutjada, tot entre crits de “volem votar” i de suport al referèndum del proper 1 d’octubre.

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) no havia participat els darrers anys en l'acte d'homenatge a Rafael de Casanovas que organitza l'ajuntament de Tarragona. Tot i així, enguany l'Assemblea de la CUP de Tarragona va decidir assistir en els actes institucionals per tal d'exigir públicament al govern de la ciutat que deixi votar les tarragonines i els tarragonins en el referèndum d'autodeterminació.

Tal com ha explicat la regidora Laia Estrada, "Ballesteros ho deu tot al PP i la seva postura, demofòbica i contrària a la participació ciutadana de facto en múltiples ocasions, en aquest cas es troba més que reforçada per qui l'únic diàleg que entén passa per enviar la Guardia Civil a perseguir mitjans de comunicació i impremtes"

 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.268.015 missatges
  • 220.048 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat