Notícia

Warhammer aposta pel català en la seva nova edició

Games Workshop publica el manual de joc en la nostra llengua

Games Workshop ha traduït al català el manual de la nova edició de Warhammer, el joc d'estratègia d'èxit mundial. Així ho ha descobert un usuari del Racó Català que ho ha anunciat en aquest fil

Concretament, Games Workshop, l'empresa creadora d'aquest popular joc, va anunciar a mitjans d'abril que estava preparant la 8a edició de Warhammer 40.000. Durant el passat 17 de juny el joc es va posar a la venda i una de les novetats va ser la publicació gratuïta del manual del joc en PDF. 

En aquest manual hi ha diversos idiomes i en aquesta edició s'ha publicat també en català, un fet inèdit d'aquesta variant de Warhammer. 

Recordem que el joc de Warhammer 40.000 està ambientat en un món distòpic i futurista. Aquesta variant va ser creada durant el 1987 per Rick Priestley i Andy Chambers i inicialment només era un complement futurista del joc original, el Warhammer Fantasy Battle.

Cal tenir en compte que la franquícia de Warhammer està intentant recuperar l'èxit mundial que va aconseguir durant els anys 90 i 2000. Durant aquells temps, aquest joc de rol va viure una expansió sense precedents al combinar els jocs de rol tradicionals amb els wargames de taula.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.108.397 missatges
  • 214.651 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums