Notícia

Puigdemont nega discrepàncies entre cossos policials perquè 'la col·laboració és magnifica i la coordinació, absoluta'

El president creu que Zoido 'no s'ha expressat correctament' quan ha dit que es podia donar per desarticulada la cèl·lula terrorista

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha negat aquest dissabte que hi hagi discrepàncies entre cossos policials perquè "la col·laboració és magnifica i la coordinació és absoluta i la informació flueix". El president ha fet aquestes declaracions després que el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, assenyales que la cèl·lula es podia donar per "desarticulada" i que el conseller d'Interior, Joaquim Forn, afirmés que els Mossos d'Esquadra no donen per desarticulada la cèl·lula terrorista que va atemptar a Barcelona i a Cambrils perquè encara hi ha una persona en cerca i captura. "Potser el ministre no s'ha expressat correctament", ha dit Puigdemont.
 
"La versió que s'ha de donar sobre l'actualitat policial l'han de donar els Mossos d'Esquadra i el Departament d'Interior que és la versió oficial", ha remarcat el president. En aquest sentit, ha apuntat que està clara la situació per molta gent i és que "encara no s'han detingut alguns elements identificats que formaven part d'aquesta acció criminal i, com ha dit el conseller, no es pot donar per desarticulada encara aquesta cèl·lula".

Opina

Configuració
 • v.ramoneda 522 8
  El "Gobierno español" va boicotejar els Mossos per recomanació del Centre d'Intel·ligència contra el Terrorisme.
  L'atemptat de dijous va propiciar, a sobre, que es volgués assenyalar el cos policial català com irresponsable per no fer cas a la CIA.

  El que explica Público és el despropòsit més irresponsable de l'executiu Rajoy, una mostra de la nul·la cooperació de la Moncloa amb la Generalitat només per així derrotar-la políticament. L'estratègia de menyspreu a l'hora de valorar qualsevol demanda catalana ens ha de fer mirar enrere, no només en polítiques socials, culturals i nacionals, sinó també, sobretot, en polítiques de seguretat. Recordem que la Junta de Seguretat es va reunir el 10 de juliol passat després de vuit anys en blanc amb l'amenaça jihadista sobre la taula. Dos anys abans no van voler incloure els Mossos en el congrés de la Interpol a Barcelona que marcava la política antiterrorista (juny 2015), en aquell moment es va produir, també, l'episodi on els Mossos van denunciar la filtració, per part de la Policia Nacional, d'operacions antijihadistes a jihadistes. http://www.publico.es/politica/atentados-catalunya-policia-nacional-mossos-coordinaron-margen-rivalidad-rajoy-puigdemont.html


  PS: Sort que només falten 40 dies pel Referèndum i la restauració de l'estat català serà un fet!
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.110.182 missatges
 • 214.709 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums