Notícia

El govern espanyol augmentarà la presència de la Guàrdia Civil a l'aeroport per 'garantir la seguretat i l'ordre públic'

L'Advocacia de l'Estat elaborarà informes per valorar la possibilitat d'establir un laude d’arbitratge obligatori que garanteixi el final del conflicte laboral

El govern espanyol incrementarà la presència de la Guàrdia Civil a l'Aeroport del Prat per "garantir la seguretat i '’ordre públic" coincidint amb l'inici de la jornada de vaga indefinida dels empleats d'Eulen prevista el proper dilluns 14 d'agost.

De la Serna ho ha dit després del comitè de crisi que s'ha celebrat aquest divendres a la Delegació del Govern a Barcelona i on també s'ha acordat encarregar als responsables de l'Advocacia de l'Estat que elaborin els informes pertinents per valorar la possibilitat d'establir un laude d'arbitratge obligatori que garanteixi el final del conflicte laboral.

A la trobada també hi ha participat el secretari d'Estat d'Infraestructures, Julio Gómez-Pomar; el president d'Aena, José Manuel Vargas; la directora de l'aeroport, Sonia Corrochano; el delegat del govern espanyol, Enric Millo; i responsables del ministeri de l'Interior i la Guàrdia Civil i de l'Advocacia de l'Estat.


Opina

Configuració
 • Picany 7.146 10 301 👍 1.739
  Més ocupació.
 • anseso 20.151 8 74 👍 3.340
  El següent pas, enviar l'èxercit per protegir la guardia civil dels (possibles) atacs dels independentistes.
 • torraina_infernal 37.465 10 16 👍 22.306
  L'únic perill contra la seguretat és el que representa la guàrdia civil. No són policies, són terroristes. Visca els drets humans, la democràcia, la llei i la pau.
 • Proletari català 2.861 8 664 👍 469
  El govern Espanyol ha fet la mateixa entretegia que a la guerra dels segadors, crear intencionadament un problema (la gestio de laeroport que ell mateix gestionava a traves de AENA), per justificar una intevencio militar, no oblidem que la guardia civil son militars, el govern de la generalitat a desaprofitat la oportunitat de controlar una infraestructura important, es podrien haver enviat els mossos per gestionar la cituacio, ara si ens independitzem no controlarem el aeroport mes important de Catalunya.

  PD: El meu teclat no te accents.
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.125.602 missatges
 • 215.199 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums