Notícia

Anna Gabriel: 'Sorprendria que Rajoy fes formulacions intel·ligents en algun moment'

L'esquerra independentista presenta la seva campanya conjunta 'Autodeterminació, desobediència, Països Catalans: Escombrem-los'

"Les paraules de Rajoy ens hem acostumat a valorar-les d'una única manera sempre, sorprendria que Rajoy fes formulacions intel·ligents en algun moment".

Breu però contundent. Així ha replicat aquest dijous la diputada de la CUP Anna Gabriel a les declaracions que va fer el president del govern espanyol, quan va demanar als catalans "amb sentit comú, sensatesa i equilibri" que facin "una passa endavant i aïllin els extremistes i radicals que avui condicionen el Govern".

Gabriel ha contestat Rajoy en l'acte de presentació de la campanya 'Autodeterminació, desobediència, Països Catalans: Escombrem-los', que realitzarà de forma conjunta l'esquerra independentista de cara l'1 d'octubre no només per Catalunya, sinó pels Països Catalans.

Laura Gisbert, del SEPC, ha fet una crida a la mobilització popular de cara el referèndum de l'1 d'octubre perquè "aquest no és del Govern malgrat que sigui la seva responsabilitat organitzar-lo i celebrar-lo".


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.125.603 missatges
  • 215.199 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums