Notícia

Així és el nou ambaixador de Trump que parla català

Es tracta de Duke Buchan, que també serà el representant diplomàtic nord-americà a Andorra

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha nomenat Duke Buchan III nou ambaixador nord-americà a l'estat espanyol i Andorra, segons informa Associated Press. Duke Buchan parla castellà, ja que va cursar part de la seva formació universitària a València i Sevilla, i català.

El nou ambaixador, que substituirà James Costos, es va implicar personalment en la campanya electoral que va dur l'actual president dels Estats Units a la Casa Blanca.

Natural de Carolina del Nord, Buchan és el fundador i CEO de la firma Hunter Global Investors, una companyia que va iniciar la seva activitat el 2001 amb base Palm Beach (Florida), i té un club privat, també a Palm Beach. El nou ambaixador, implicat també en causes filantròpiques, també ha treballat a nombrosos companyies firmes de Wall Street i té diversos negocis agrícoles i de cria de cavalls.

Buchen també va estudiar espanyol a la Universitat de Carolina del Nord a Chapel Hill i va estudiar un MBA a la Harvard Business School. Pel que fa la seva etapa formativa a l'estranger, va estudiar a les Universitats de València i Sevilla.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.283.550 missatges
  • 220.619 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat