Notícia

C's diu que Puigdemont ha de 'reconèixer el seu fracàs' i convocar eleccions

La diputada Lorena Roldan afirma que Puigdemont està 'game over'

La diputada de Ciutadans al Parlament Lorena Roldán ha dit que "Puigdemont ha de reconèixer el seu fracàs" i convocar eleccions "de veritat" perquè els catalans puguin escollir un govern "que no estigui obsessionat per fer-nos fora d'Espanya i de la Unió Europea". Roldán ha destacat que aquests canvis demostren "la crisi i la divisió entre Convergència i ERC" i ha qualificat la posició de Puigdemont de "game over". Per la seva part la portaveu del partit a l'Ajuntament de Madrid Begoña Villacís també ha reivindicat eleccions a Catalunya com una "bomba d'òxígen" i ha apostat perquè "el separatisme deixi de funcionar com una cortina de fum per evitar que es parli de la corrupció".
 
Roldan ha subratllat que Puigdemont està "game over" perquè "no té suport intern, cobertura legal ni suport internacional", referint-se a unes declaracions recents de Jean-Claude Juncker, president de la Comissió Europea.

La portaveu de Ciutadans de l’Ajuntament de Madrid i membre de l’Executiva Nacional, Begoña Villacís, s'ha sumat a les declaracions de Roldán i ha insistit en què cal convocar eleccions autonòmiques per "donar una bomba d’oxigen a Catalunya" i que "el separatisme deixi de funcionar com una cortina de fum per evitar que es parli de la corrupció". Per Villacís, "ha començat el compte enrere perquè un projecte nou i alternatiu, encapçalat per Arrimadas, solucioni els problemes reals dels catalans", no el compte enrere pel referèndum perquè el govern de la Generalitat "no té ni urnes, ni cens ni funcionaris disposats a immolar-se amb ells".

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.066.272 missatges
  • 213.311 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums