Notícia

Rajoy exigeix als dirigents independentistes catalans que 'desconnectin del seu deliri'

El president del govern espanyol diu que la democràcia sense llei 'esdevé autoritarisme'

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha convidat aquest dissabte els dirigents independentistes catalans a "desconnectar del seu deliri" i a tornar a connectar amb el "respecte a la llei" i la "sensatesa". En un acte en commemoració del regidor del PP Miguel Ángel Blanco, assassinat per ETA, Rajoy ha afirmat que la democràcia sense llei "esdevé totalitarisme" i la "deriva autoritària d'alguns a Catalunya" és un fet que "no s'havia produït en dècades a Espanya". Rajoy ha reiterat que el referèndum de l'1-O no se celebrarà i ha garantit als catalans que estan "amb la moderació" que la resta dels espanyols "no els fallarem".
 
Segons Rajoy els dirigents catalans que parlen de desconnexió "s'han desconnectat de la realitat i comencen a veure com la societat desconnecta de la seva desconnexió". El cap de l'executiu espanyol els ha convidat a "desconnectar del seu deliri i a recuperar la connexió amb al respecte a la llei, la democràcia i l'Estat de Dret", que, segons ha remarcat, "estan violant de manera ininterrompuda en els últims temps".

El cap de l'executiu espanyol ha garantit que la llei "es complirà", l'estat de dret "prevaldrà" i el referèndum "no se celebrarà". En aquest sentit, ha afegit que "si violen la llei, nosaltres la complirem i la farem complir" i ha reclamat defugir la "radicalitat" i tornar a la "moderació". Segons Rajoy, la majoria de catalans estan "en la longitud d'ona de la moderació, el seny i la concòrdia" per la qual cosa han de saber que "la resta dels espanyols i la democràcia no els fallarem".

Opina

Configuració
 • llamp 47.263 16 10 👍 11.412
  Qui ha de desconnectar, però ja!, és el deliri espanyolista. Farà un gran bé a la Humanitat

  Senyor Rajoy, i tota la cort que representeu: I el totalitarisme "amb Llei" què esdevé?

  No se m'amagui darrera la Constitució siusplau, que ni és un toril ni aixó és una plaça de bous per més banderilles que duguem a l'esquena.

  Una Constitució "arreglada" amb una Dictadura no pot ser considerada legítima de cap de les maneres, menys encara quan aquesta Dictadura va aixecar-se en contra dels Rojo separatismos.

  Teniu els peus de fang (i amb fongs).

  Aqui nosaltres tenim collons dels de debó, dels que engendren vida i forçen al plaer i donarem als vostres fills l'oportunitat de votar. Oportunitats que no els vàreu donar perquè els consideraveu merda ni vareu fer rés per ells i varen haver de raure aqui, aqui on realment Spain era different potser precisament perquè no era Spain.

  Hasta la vista Baby!
 • anseso 20.001 8 74 👍 3.262
  Jon diria que la democràcia amb lleis autoritàries i opressores esdevé feixisme.
 • Benfresc 11.318 5 179 👍 8.617
  LA llei sense democràcia esdevé autoritarisme. Subnormal.
 • Mikaku 2.698 13 685 👍 219
  Aquesta gent no ens ha d'alliçonar de res.
 • __31677__ 68 👍 19
  I els vascos de mentres anar rebent diners tot i matar a tanta gent.
 • Jordi Cabré 118 1 👍 17
  Als que es passen pel forro la democràcia i la constitució tantes vegades com els convé i ens prenen els diners dels nostres grans, fills i néts i no tenen escrúpols, no poden donar consells, ni lliçons de re. Els únics autoritaris, feixistes, males persones i amb l’ànima podrida són ells.
 • v.ramoneda 522 8
  Rajoy, que no t'en has assabentat encara que fa anys que hem desconectat del vostre deliri, tros de quòniam?
  Ai! Ai! Ai! Aquest IQ es queda curtet!
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.110.179 missatges
 • 214.709 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums