Notícia

L'Institut Ramon Llull organitza una vintena d'activitats culturals amb accent balear a 17 països

D'entre les propostes illenques destaca Maria del Mar Bonet a Tunísia i Egipte i la Simfònica de les Illes Balears a les Nacions Unides de Ginebra

L'Institut Ramon Llull ha presentat aquest dijous al matí una vintena d'activitats culturals amb participants de les Illes balears que es podran veure a 17 països. D'entre les propostes balears destaca Maria del Mar Bonet a Tunísia i Egipte amb l'Ensemble de Musique Traditionnelle de Tunis, amb motiu del 50è aniversari de la cantant dalt dels escenaris. També s'ha programat una exposició d'una sèrie de gravats de Joan Miró al Centre d'Estudis Catalans a París. El concert de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears a les Nacions Unides de Ginebra i la creació de la càtedra Marià Villangómez, especialitzada en lingüística i traducció, a la Universitat de Leipzig (Alemanya). Tot plegat, ha comptat amb el suport del consorci integrat per la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i el Govern de les Illes Balears.
 
La consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears, Fanny Tur, i el director de l'IRL, Manuel Forcano, han donat a conèixer aquest dijous les propostes artístiques illenques. Tur ha agraït que, al marge de la presència del Govern balear al consorci, "el Llull sempre ha promogut autors i creadors de les Illes Balears". Forcano ha remarcat que "la tasca del Llull és fer brillar els creadors" i ha afirmat que "amb aquestes propostes estic segur que ho aconseguirem".

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.108.568 missatges
  • 214.654 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums