Notícia

Tremosa exigeix a la CE que publiqui les 91 lleis europees incomplertes pel govern espanyol

L'any 2016, Espanya va encapçalar el rànquing de països que més incompleixen les normatives comunitàries

L'eurodiputat Ramon Tremosa ha demanat a la Comissió Europea que publiqui el llistat de les 91 lleis europees que va incomplir el govern espanyol durant el 2016. Alhora, Tremosa pregunta a la Comissió si es pot quantificar l'impacte econòmic que genera no aplicar aquestes normes comunitàries per a Espanya i per a la resta d'estat de la Unió.

Segons detalla l'eurodiputat en la pregunta que ha llençat a la Comissió, l'any passat Espanya va encapçalar el rànquing d'incompliment de normes europees. En el mateix escrit, Tremosa explicita que en un dels darrers informes de la Comissió sobre l'aplicació de la Llei Europea, Espanya està en el punt de mira perquè "una efectiva aplicació de la normativa de la UE és essencial per obtenir els beneficis de les polítiques de la UE per al sector públic i per als negocis".

En una entrevista publicada fa uns mesos a Racó Català, Tremosa assegurava que "Espanya és campiona en la desobediència i l'incompliment sistemàtic de les lleis europees"


Opina

Configuració
  • Aufrany 3.587 3 566 👍 3.121
    Molt rebé Ramonet però en castellà les preguntes porten el signe d'interrogació davant també, potser ho hagieres fet millor en anglès.
  • Gínjol 13.342 3 155 👍 4.343
      M'agrada l'estil Tremosa però fa massa cara de peix bullit, que no té assessors d'imatge?
      Hi ha bons polítics que, de fer una altra cara més viva, triomfarien més.
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.124.018 missatges
  • 215.141 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums