Notícia

L'exconseller de BPA afirma que no va donar les dades bancàries dels Pujol a la policia espanyola

Segons un mitjà andorrà, sí que hauria lliurat algun tipus d'informació per aturar les pressions

L'exconseller delegat de Banca Privada d'Andorra, Joan Pau Miquel, ha negat aquest dimarts haver donat les dades bancàries de la família Pujol a policies espanyols, segons publica el web 'Andorra difusió'. Miquel ha declarat prop d'una hora i mitja davant la jutgessa Alexandra Terés en el marc de la querella presentada contra ell per la família Pujol.

No obstant això, i segons han explicat fonts coneixedores del cas al digital Andorra difusió, Miquel sí ha admès haver lliurat algun tipus d'informació per aturar les pressions. L'exconseller delegat també ha explicat que va ser tot just fa unes setmanes que va explicar a Cierco tots els detalls sobre els encontres amb els policies que l'haurien coaccionat.

Cal recordar que Higini Cierco, un dels propietaris del banc, va declarar l'any passat en seu judicial que l'estiu del 2014 Miquel havia hagut d'entregar les dades dels Pujol a policies espanyols sota amenaça de fer caure BPA.

Higini Cierco, a qui també s'acusa de revelació de secret bancari, ha presentat una declaració escrita en què corroboraria que Miquel no li va explicar els detalls dels episodis d'amenaces fins fa poques setmanes.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.239.139 missatges
  • 219.061 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat