Notícia

El bisbe de Solsona i l'arquebisbe de València practicant sexe anal, el nou cartell d'Arran

L'organització de l'esquerra independentista denuncia la 'repressió sexual' de l’Església catòlica pel dia internacional de l'Orgull LGTBI

L'organització juvenil de l'esquerra independentista Arran ha difós a través de les xarxes socials un cartell que simula el bisbe de Solsona, Xavier Novell, i l'arquebisbe de València, Antonio Cañizares, practicant sexe anal. El lema que estan utilitzant és 'Contra la seva moral, plaer anal!' i l'han llançat pel 28J, el dia internacional de l'Orgull LGTBI. 

Volen "denunciar" la "repressió sexual" de l’Església catòlica "com a institució propagadora de l’odi contra les persones LGTBI"

Arran afirma que amb el cartell pretenen "denunciar" la "repressió sexual" de l’Església catòlica "com a institució propagadora de l’odi contra les persones LGTBI". També acusen la institució d’haver "instaurat" en la societat una "repressió constant" cap a les persones amb gèneres i sexualitats diverses.

En aquest sentit consideren un exemple "clar i recent" els comentaris "LGTBIfòbics" del bisbe de Solsona o del de Lleida, Salvador Giménez, o els "insults" del professor de l'Institut Gili Gaya.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.285.486 missatges
  • 220.691 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat