Notícia

Uns feixistes li trenquen el nas mentre estava fent una pintada antiracista

Els fets han tingut lloc aquest cap de setmana al barri barceloní del Guinardó

Un jove ha estat agredit per dos feixistes aquest cap de setmana pels carrers del barri barceloní del Guinardó. Segons informa el sindicat de la CGT, els atacants van donar un cop a la cara de la víctima amb un casc de moto i li van trencar el nas. Com a conseqüència de l'agressió, el jove haurà de ser operat. 

La víctima, explica el sindicat, va ser atacat mentre estava realitzant pintades de caire antiracista i en contra dels Centres d'Internament d'Estrangers a una paret. 

"L'augment del feixistes ja fa temps que ens preocupa, i és un fenomen que hem d'aturar com sigui. Totes sabem a través de la història el que comporta el feixisme i les seves conseqüències", han dit fonts del sindicat en relació a l'agressió d'aquest cap de setmana pels carrers de Barcelona.


Opina

Configuració
 • independentista99 3.226 8 618 👍 1.277
  Tornen a sortir de les coves.
 • Mcasas 9.322 13 231 👍 3.800
  Intolerable i preocupant.
 • anselm_turmeda 6.127 10 350 👍 3.932
  I en sortiran més. Sobretot fins a l'u d'octubre. A fer la feina que tenen encomanada aquesta gent: fer por a la població. I ells tanquils perquè saben que tenen les espatlles cobertes pel sistema.
 • Jordi Cabré 118 1 👍 17
  Francament és demencial, de jugat de guàrdia, d'irracional, de dimonis de cua llarga, de falta de bones intencions i de gent demoníaca, el que permet que en aquesta Espanya que encara que segueix sent de pandereta, toros i amb olor de naftalina, segueixin existeixin aquestes agrupacions feixistes, que campa'n per on els si surt d'allò que no sona, sense unes lleis que u prohibeixin. Portar una bandera feixista està permès, com qualsevol manifestació en la seva defensa i du una estelada és una aberració. La península fot fàstic.
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.238.983 missatges
 • 219.056 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat