Notícia

Neix la primera xarxa de professionals catalans del Regne Unit

El Casal Català de Londres organitza una trobada per potenciar la petjada de Catalunya al mercat anglès

Quin impacte pot tenir el Brexit en la teva carrera? Quines són les últimes tendències al teu sector al Regne Unit? Com afectarà l'automatització i la intel·ligència artificial el teu futur? Estàs pensant a muntar la teva pròpia empresa lluny de casa?

Aquestes són algunes de les preguntes a l'entorn de les quals ha girat la primera trobada de professionals del Regne Unit. L'ha organitzada la Catalan Professional Network del Casal Català de Londres, que té com a objectius potenciar la xarxa de professionals catalans que viu i treballa a territori anglès. 

La trobada, que ha tingut lloc aquest cap de setmana al Melia White House, ha comptat amb la participació de destacats professionals de diversos sectors i ha començat amb una taula rodona amb l'empresària Àngela Valtueña; cap de l'equip de lluita contra les resistències als antibiòtics de l'Agencia Europea del Medicament, Jordi Torren; l'astrofísic i professor a la Universitat Queen Mary de Londres, Guillem Anglada; i Ana de Jorge, directora de màrqueting i emprenedora.

Finalment, els presents han pogut fer treball de xarxarnetworking en anglès, per conèixer-se i expressar els seus dubtes i inquietuds a l'entorn d'engegar un projecte o treballar en un entorn estranger com el del Regne Unit. 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.090.193 missatges
  • 214.074 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums