Notícia

La figura de Joan Fuster aconsegueix reunir els 3 consellers de cultura dels PPCC

El Matí de Catalunya Ràdio fa aquest dilluns un programa especial des de Sueca en motiu dels 25è aniversari de la mort de l’escriptor valencià

El proper dimecres, 21 de juny, farà 25 anys de la mort del poeta, escriptor i assagista valencià Joan Fuster. La figura d’aquest estimat literat ha aconseguit reunir els 3 consellers de cultura dels Països Catalans en una mateixa taula. El Matí de Catalunya Ràdio, dirigit per Mònica Terribas, emetrà aquest dilluns el programa des de l’Espai Joan Fuster de Sueca i comptarà amb la participació de Vicent Marzà, Santi Vila i Fanny Tur.

Els consellers de cultura del País Valencià, el Principat i les Illes Balears conversaran amb Francesc Pérez Moragón, amic personal de Joan Fuster. El programa també repassarà el llegat de Fuster amb Antoni Furió, catedràtic d’Història Medieval a la Universitat de València i responsable de l’edició de les obres completes i la correspondència de Joan Fuster;  Carme Gregori, professora de Literatura Catalana contemporània per la Universitat de València,  especialista en l’obra de Joan Fuster i autora del llibre: "Anotacions al marge. Els aforismes de Joan Fuster"; Salvador Ortells, director de l’Espai Joan Fuster; i Maria Isona, coordinadora de grup  Reconstruint Fuster, un col·lectiu de persones joves interessades en la figura de l’escriptor de Sueca. 

 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.090.124 missatges
  • 214.072 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums