Notícia

Torna la Bressolada, el festival de la immersió lingüística de la Catalunya Nord

La 14a edició se celebrarà a Sant Esteve del Monestir de la comarca del Rosselló

Aquest dissabte 20 de maig se celebra la 14a edició de la Bressolada a Sant Esteve del Monestir, un poble de la comarca del Rosselló. L'organització ja ha detallat el programa definitiu de l'edició. 

A les 10 hi haurà un acte de benvinguda amb els parlaments del president de La Bressola, Joan-Sebastià Haydn i del representant de l'Escola Valenciana, Natxo Badenes. Després es farà l'obertura oficial de La Bressolada 2017 a càrrec d'Isabel Clara Simó, escriptora i premi d'honor de les Lletres Catalanes.

A un quart d'onze arribarà el concert "Les cançons dels 40" de la mà dels músics Marc Serrats, Raph Dumas, Carles Belda i la mainada de La Bressola. A dos quarts d'una hi haurà el dinar popular. Després hi ha programat un espectacle del circ ambulant F.L.A.S.H (de la companyia "Més Tumacat") i una actuació castellera amb els Castellers del Riberal, els Angelets del Vallespir i els Pallagos del Conflent. 

La jornada acabarà amb SountTruck a part de més tallers i animacions per tots els assistents.

Recordem que aquesta iniciativa la va crear La Bressola, una associació d'escoles de la Catalunya Nord que tenen com a objectiu la recuperació lingüística del català i de la cultura catalana. 

L'ensenyament que donen als seus estudiants prové del sistema d'immersió lingüística que permet vehicular el català com a llengua d'ús, de socialització, i que esdevé una llengua compartida entre els alumnes i en plena naturalitat.

Les classes són distribuïdes segons el concepte de la verticalitat, on els nens i les nenes de diferents edats comparteixen la mateixa classe i les mateixes activitats d'aprenentatge. D'aquesta manera, s'estableix una relació de col·laboració constant

 

Booking.com

 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.090.193 missatges
  • 214.074 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums