Notícia

Neix 'SI O NO, TU DECIDES', la campanya en castellà pel sí a la independència 

La iniciativa busca aquells votants que únicament consumeixen informació de mitjans estatals

Acaba de néixer la primera campanya pel sí a la independència en castellà. Es diu "SI O NO, TU DECIDES" i és una iniciativa de la fundació Catalunya Estat. 

El projecte té com a objectiu "sacsejar i donar a conèixer" les dades sobre la realitat que viu Catalunya. La companya va dirigida a "les persones sensibles amb la consciència social, però que a hores d'ara dubten o desconeixen si la independència és la millor solució". 

No obstant això, aquesta iniciativa busca "un públic majoritàriament castellanoparlant que viu en un món audiovisual informatiu únicament en castellà". Segons expliquen des de la campanya, busquen aquests possibles votants perquè no reben "cap input propositiu referent al procés". 

De fet, expliquen que és més aviat tot el contrari, expliquen que reben "només [inputs] negatius de mitjans de comunicació estatals -i també catalans- que no informen o directament desinformen o donen informació negativa".

Finançament per assolir els objectius

La campanya ha començat una campanya de micromecenatge per tal de recollir finançament i poder abordar els seus objectius. 'SI O NO, TU DECIDES' vol acabar sortint a ràdios com TeleTaxi, SER cat, 40 Principales, Cadena 100, Onda 0, Kiss FM, Europa FM i altres; TV Locals, Spotify o a través també de les xarxes socials.

La campanya requereix un pressupost mínim d'entre 40.000€ i 50.000 € per a poder cobrir una difusió mínima per assolir l'objectiu d'impactar positivament sobre el target i aconseguir decantar vots des de posicions prèvies abstencionistes . 

Per aquest motiu demanen el suport i implicació de la gent a través de la campanya de finançament. De fet, a canvi dels donatius (i com és habitual) donen recompenses depenent del grau d'implicació.

Booking.com

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.630 missatges
  • 219.468 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat