Notícia

La Falange i Alianza Nacional assistiran a la conferència del referèndum de Puigdemont

Els convocants animen a assistir-hi amb la bandera d'Espanya

La Falange i Alianza Nacional tenen previst assistir a la conferència que ha organitzat el govern català a Madrid el pròxim 22 de maig.

Concretament, les dues formacions feixistes han convocat una concentració a les 6 de la tarda a les immediacions de l'auditori de l'Ajuntament de la capital espanyola on el president Puigdemont, el vicepresident Oriol Junqueras i el conseller d'Exteriors, Raül Romeva faran la xerrada sobre el referèndum. 

La Falange ho ha comunicat a través del seu web i les seves xarxes. La formació feixista ha explicat que "una vegada més, separatistes i marxistes uneixen forces per mostrar el seu rebuig a Espanya i a tot el que representa". 

L'organització ha assegureat que els falangistes "tampoc faltaran a la cita". De fet, han dit que ells seguiran movent-se, com sempre, davant "la quietud d'aquells (entre altres, el govern espanyol) que haurien d'emprende accions de manera contundent contra tots aquells que preten acabar amb Espanya i la seva integritat".

El grup avisa que "ja ho van fer amb el senyor Mas i també ho farem ara amb la banda del 3% i els seus seguidors bolivarians, veritables càncers d'aquesta societat". 

Per la seva banda, Alianza Nacional ha anunciat també la convocatòria a través de la xarxa amb un cartell amb la imatge del mapa de l'Estat i amb el lema "España no se debate". La il·lustració va acompanyada d'una fotografia de Carles Puigdemont i Mariano Rajoy encaixant les mans. Els convocants animen a assistir-hi amb la bandera d'Espanya.


Opina

Configuració
 • anselm_turmeda 5.319 9 405 👍 3.299
  Doncs ja ens podem imaginar com acabarà la festa. Són les conseqüències de voler anar de simpàtics amb l'enemic, d'abaixar-nos els pantalons tantes vegades, enlloc d'enviar a prendre pel c... al PP i companyia. Però el PDCat acaba de pactar-hi! El primer enemic el tenim a Madrid i a Espanya, però no és l'únic.
 • goulah 19.124 13 78 👍 5.188
  S'ha deixat créixer la cua, el Rajoy? Què canviat que el veig.


  Gràcies a l'extrem-feixista espanyol per cridar a la participació en els debats, potser aprendran a fer-ho i tot.
 • Barney 1.091 1 👍 1.770
  Quan el mundo va publicar la noticia de la conferència van aparèixer comentaris amenaçadors de tot tipus. No m'estranyaria que acabés com la Blanquerna.
 • Lleidatans 2.019 10 829 👍 780
  A Madrid no hi caldria anar mai per a res.
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

 • 9.066.272 missatges
 • 213.311 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums