Notícia

Alibaba estudia ubicar la seu logística del sud d'Europa a Catalunya

El projecte compta amb el suport de la Generalitat a través de Catalonia Trade & Investment

Jack Ma, fundador d\'Alibaba
Jack Ma, fundador d\'Alibaba

Alibaba, la companyia asiàtica de comerç electrònic, està estudiant ubicar la seva seu al sud d'Europa a Catalunya. Així ho ha anunciat el conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. 

De fet, també s'ha confirmat que el projecte compta amb el suport de la Generalitat a través de Catalonia Trade & Investment, l'àrea d'atracció d'inversions estrangeres d'ACCIÓ.

Baiget ha explicat que el govern té l'objectiu "que inversions d'aquest tipus vinguin a Catalunya" i ha afirmat que en la darrera missió institucional a la Xina i Hong Kong del passat mes de març es va reunir amb directius de la companyia per treballar en aquest projecte. 

Un projecte que, tal com ha destacat el conseller, forma part de la cartera de 308 projectes d'inversió estrangera que gestiona ACCIÓ i que poden materialitzar-se a Catalunya. 

En aquest sentit, si la intenció de Alibaba es fes realitat, Barcelona es convertiria en una de les ciutats més importants del continent en aquest tipus de negoci digital. Sobretot si tenim en compte que Amazon va fer el mateix pas durant l'any passat i va col·locar la seva seu al sud d'Europa també a Catalunya.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.108.391 missatges
  • 214.650 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums