Notícia

Cultura reconeix el compromís d'aquestes 189 entitats que fomenten la llengua catalana

Les associacions són d'arreu dels Països Catalans i pertanyen a àmbits com la cultura, la ciència o l'esport

El conseller de Cultura, Santi Vila, reconeixerà el compromís de 189 entitats que fomenten la llengua catalana. Serà en el transcurs d'una gala, organitzada per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, que vol distingir el paper actiu de les entitats, fundacions i associacions que des dels respectius àmbits duen a terme activitats de foment del català.  

Cultura, ciència, esports... amb segell català

Es tracta de la III Trobada d'Entitats de Foment de la Llengua Catalana que tindrà lloc el proper dia 24 d'abril als Lluïsos de Gràcia i que reconeixerà el compromís de les 189 entitats inscrites al cens d’entitats de foment de la llengua catalana. D'aquestes organitzacions, 88 són associacions de l’àmbit cultura, 31 de l’àmbit empresarial, laboral i professional, 9 de l’àmbit de ciència i tecnologia, 21 de foment de la llengua, 22 d’integració social i 18 de joventut, lleure i esport.

A l'acte, hi participaran algunes d'elles com l’Associació de Promoció de l’Ús Oral del Català en Contextos Formals i Informals, l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), el Col·legi d’Advocats de Reus, la Fundació Bell-lloc, la Fundació Privada Ared i la Fundació PuntCat.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.284.362 missatges
  • 220.648 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat