Notícia

El domini .barcelona supera les 8.600 pàgines

Tothom que el reservi també obtindrà una pàgina web gratuïta per acompanyar-lo

El sufix de domini .barcelona, identificador de tots aquells continguts i serveis relacionats amb la ciutat comtal, fou posat en marxa el 12 de gener del 2016 i, fins a dia d’avui, ha superat els 8.600 llocs web que en disposen.

Per celebrar-ho, la Fundació PuntCAT (entitat que gestiona el .barcelona, a més de gestionar també el sufix genèric .cat) ha posat en línia un test per comprovar si els barcelonins dominen, realment, la seva ciutat.

Concebut com a un divertiment, els primers resultats que ha donat el test trenquen amb alguns dels mites que pesen sobre els habitants de la capital catalana, com ara que no visiten la Sagrada Familia (7 de cada 10 sí que ho han fet) o que els diners són el més important per a ells (“la pela és la pela!”), ja que la meitat no deixaria la ciutat per traslladar-se a un altre lloc, ni pel doble del seu sou.

Més coses que ha posat de relleu el simpàtic test: els barcelonins ajuden els turistes quan els veuen perduts, consideren les patates braves del seu barri com les millors o els fa mandra quedar amb els companys de feina per fer la cerveseta.

Segons ens informen des de la Fundació PuntCAT, totes aquelles persones que reservin un domini .barcelona, també obtindran una pàgina web gratuïta per acompanyar-lo.

PCatalà

PCatalà

PCatalà és un mitjà independent creat el 2012 amb l'objectiu d'aportar les millors notícies sobre noves tecnologies en català 

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.090.193 missatges
  • 214.074 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums