Notícia

El digital La Veu del País Valencià fa un salt endavant

El mitjà estrena nou domini i capçalera 4 anys després d'assolir el repte d'irrompre al panorama periodístic dels Països Catalans

El diari digital La Veu del País Valencià ha iniciat una nova etapa. Aquest dimecres, el mitjà estrena nou domini i capçalera 4 anys després d'assolir el repte d'irrompre al panorama periodístic dels Països Catalans. "Tenim l’objectiu clau i fonamental de vertebrar el País Valencià, de ser una veu diferent, independent i rigorosa que contribuïsca al canvi social", expliquen a la nova pàgina. 

L'ideari d'aquest digital en català, que avui fa un pas endavant, també inclou una aposta clara pel periodisme 2.0 a través de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació, que, diuen, "en ple segle XXI ens permeten a la vegada parlar de nosaltres, els valencians, i connectar-nos directament amb la resta del món". 

Una redacció jove i formada

Segons asseguren des de la capçalera, La Veu del País Valencià s'ha dotat d'un equip de professionals joves formats al món del periodisme i les noves tecnologies per tal de facilitar diàriament les informacions amb la màxima qualitat i immediatesa.

Així mateix, l'equip de La Veu del País Valencià es complementa amb nombrosos opinadors i columnistes com Moisès Vizcaino, Anna Peña, Josep Miquel Bausset i Anna Moner. 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.110.168 missatges
  • 214.709 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums