Notícia

La poesia en català conquereix les universitats de Harvard, Verona i Lisboa

Es llegirà una peça d’Antònia Vicens per celebrar el Dia Mundial de la Poesia

Aquest dimarts, 21 de març, se celebra el Dia Mundial de la Poesia. Per celebrar-ho, la Institució de les Lletres Catalanes ha impulsat diferents actes arreu dels territoris de parla catalana. Alhora, ha escollit el poema "La poesia", de l’autora mallorquina Antònia Vicens, per llegir-lo en diferents espais.

Per això, l’Institut Ramon Llull (IRL) també s’ha volgut sumar a aquesta celebració i ha organitzat diferents jornades per recitar el poema de Vicens a les universitats de Harvard, Verona i Lisboa. Aquestes 3 universitats dedicaran algunes sessions a la traducció, lectura i reflexió d’aquest poema en català. Segons l’IRL, activitats com aquesta serveixen per mostrar "la riquesa mundial de la poesia" i "projectar-la a l’exterior".

Des de la Institució de les Lletres Catalanes han editat un fulletó commemoratiu del Dia Mundial de la Poesia 2017 amb el poema d’Antònia Vicens en català i traduït a 20 llengües diferents, com l’occità, l’hongarès, l’italià, el kurd o l’àrab, entre d’altres.


 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.238.974 missatges
  • 219.055 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat