Notícia

L'expresident de Societat Civil Catalana a un estudiant de la UAB: 'Ja ens veurem. No et passis que després ploraràs'

No és la primera polèmica de Josep Ramon Bosch a les xarxes socials

L'expresident de Societat Civil Catalana, Josep Ramón Bosch. Foto: eldiario.es
L'expresident de Societat Civil Catalana, Josep Ramón Bosch. Foto: eldiario.es


L'expresident de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, va amenaçar aquest diumenge un alumne de la Universitat Autònoma de Barcelona a través de Twitter. "Ets el 'chulito' de la UAB. Ja ens veurem. No et passis que després ploraràs, 'niñato'.", li va dir. Minuts després, Bosch va esborrar la piulada, però alguns usuaris van poder capturar el missatge.Bosch va saltar d'aquesta manera quan l'alumneli va recordar amb ironiacom va acabar la seva presidència al capdavant de SCC.

Concretament, Bosch va anunciar la seva dimissió al capdavant de SCC el 28 de setembre del 2015 al·legant raons personals. No obstant això, la seva renúncia va arribar pocs dies després que el col·lectiu Drets presentés una querella contra ell afirmant que Bosch havia insultat i difamat personalitats vinculades a l'independentisme

Segons Drets, Bosch va utilitzar un perfil fals a Facebook amb el nom de Fèlix de Sant Serní de Tavernoles per atacar Artur Mas, Joel Joan, Pilar Rahola, David Fernàndez o Santi Vidal, entre altres. La querella es va acceptar a tràmit, però durant el passat mes de gener, el jutge va arxivar la causa, ja que entenia que "el presumpte" delicte "d'injúries i amenaces" havia prescrit.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.946 missatges
  • 219.481 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat