Notícia

Les entitats culturals catalanes se citen a l'antiga Fàbrica Damm

L'actor còmic Toni Albà presentarà el lliurament dels premis de l'associacionisme Antoni Carné aquest dimarts

L'antiga Fàbrica Damm ha estat l'emplaçament escollit per fer la gala de lliurament dels Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural Català. Serà aquest dimarts a les 7 de la tarda quan una entitat, una persona i un mitjà de comunicació seran guardonats per l’ENS de l’Associacionisme Cultural Català. Serà una vetllada "fresca", segons els organitzadors, que presentarà l'actor còmic Toni Albà i comptarà amb actuacions de música i teatre. 

"Volen valorar els esforços i il·lusions que milers de persones hi posen en treballar en multituds d’activitats diferents i que conformen un teixit associatiu imprescindible en una societat com la nostra"

"Volem visualitzar que a Catalunya, l’associacionisme cultural és un model molt genuí: una escola de ciutadania, on la convivència, la llibertat, la inclusió i la solidaritat han estat uns valors permanents i lloables", va explicar l'actual president Josep Viana.

L'objectiu dels premis, diu, és valorar les milers de persones i d’entitats "que hi dediquen hores, esforços i il·lusions en treballar en multituds d’activitats diferents i que conformen un teixit associatiu imprescindible en una societat com la nostra, plena d’emprenedoria cultural que mira amb respecte les tradicions i al nostre passat però que vol projectar-se amb innovació i empenta cap al futur".  

El jurat, format per tres persones de l’ENS i tres experts de reconeguda vàlua professional, valorarà la implicació de l’entitat en el seu entorn, la capacitat de mobilització i innovació demostrades en les seves iniciatives, la valoració que n’ha fet el públic a la qual va dirigida l’activitat, la repercussió social que ha tingut i el gran de sostenibilitat com a projecte.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.068.314 missatges
  • 213.370 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums