Notícia

Torna la 'La Volta' a Catalunya

La nova edició comença aquest dilluns i comptarà amb els millors ciclistes internacionals

Aquest dilluns, 20 de març, comença la vuitena edició de la Volta Ciclista a Catalunya. La cursa durarà fins el pròxim dia 26 i comptarà amb la presència de grans figures del ciclisme, com el triple guanyador del Tour de França, Chris Froome (Sky); Alberto Contador (Trek); Alejandro Valverde (Movistar) o l'irlandès Daniel Martin (Quick Step). 

La Volta és un dels primers grans objectius de l'any del món del ciclisme, sobretot per als especialistes en voltes per etapes. Concretament, aquest any la cursa passarà per Calella, Banyoles, Mataró, La Molina, Llívia, Igualada, Valls, Tortosa, Reus i acabarà a Barcelona. 

En declaracions recollides per La Plataforma Pro Seleccions, el diputat delegat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, va definir La Volta com "un esdeveniment rodó. És una prova esportiva de primer ordre que té un impacte econòmic i turístic clar per al país i el territori, que ens permet posar en relleu les nostres particularitats davant dels 140 països que la poden veure per televisió. I més tenint present el procés en què estem immersos". 

De fet, La Volta està esdevenint una marca important per tal d'internacionalitzar la imatge de Catalunya. Avui la cursa està consolidada i la seva denominació, "Volta", ja és un esdeveniment reconegut com el "Tour" o el "Giro" o la "Vuelta". 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.090.193 missatges
  • 214.074 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums