Notícia

El referèndum català arriba al Parlament belga

Un diputat flamenc ha preguntat al primer ministre sobre els processos independentistes de Catalunya i Escòcia

Segueix creixent l’interès internacional pel procés independentista català. Dimarts es va crear a Westminster un grup de discussió sobre el moment polític que viu Catalunya i ara el procés ha arribat al Parlament belga. Un diputat de la formació independentista N-VA ha llençat una pregunta al primer ministre, Charles Michel, sobre la conjuntura política que viu Catalunya i Escòcia.

El diputat Peter Luykx ha demanat al primer ministre si el seu executiu reconeixeria el possible resultat d’un referèndum a favor de la secessió en aquests dos territoris. Michel ha reconegut que són dos processos polítics que generen interès arreu però ha deixat clar que Catalunya i Escòcia han de seguir "respectant les regles europees". Per tant, el primer ministre ha evitat posicionar-se sobre què faria el seu govern si guanyés el "sí" en un hipotètic referèndum. 


Opina

Configuració
  • torraina_infernal 37.465 10 16 👍 22.306
    I cada dia ens arriba una demostració més de que espanya està perdent completmanet la batalla. Estan completament sols al món. La gent odia el feixisme (article 155) i la corrupció (el 10%).
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.089.449 missatges
  • 214.050 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums