Notícia

El País Valencià amplia la seva connexió europea amb 14 rutes aèries

Ryanair ha instat els gestors de l'aeroport a "ser més independents"

L'aerolínia de baix cost Ryanair obrirà 14 noves rutes aèries durant el pròxim hivern del 2017. Segons informa el director comercial general de la companyia, David O'Brian, quatre d'aquestes noves connexions començaran a partir del l'octubre: Budapest, amb dos vols per setmana; Edimburg, amb 3 setmanals i Milà, amb un viatge diari.

Les altres deu rutes començaran aquest pròxim mes de març i es mantindran durant el pròxim hivern d'aquest any: Dublín, Glasgow, Hamburg, Cracòvia, Marràqueix, Marsella, Nàpols, Palma, Santander i Sevilla.

Aquesta nova inversió de Ryanair a l'aeroport de València suposarà un increment del 50% en operacions respecte al mateix perídoe d'aquest 2016-2017. El total de línies aèries serà de 40, amb 141 vols setmanals.

O'Brian també ha anunciat que Ryanair incrementarà les freqüències d'altres rutes que ja estan operatives com la de Ibiza, que passarà a tindre vols diaris, o el de Venècia-Treviso que augmentarà fins a 3 vols setmanals.

En declaracions recollides pel digital Valencia Plaza, O'Brian ha afirmat que la companyia està encantada de "presentar el calendari de vols de l'hivern del 2017 per l'aeroport de València, el més extens mai hem anunciat".

O'Brian també ha destacat el potencial de l'Aeroport de València. A més a més, el director comercial ha instat als gestors de la terminal a "ser més independents" i a "desenvolupar més la infraestructura" per esprémer les possibilitats de la seva localització.


Opina

Configuració
  • Marcos41247 3.052 1 638 👍 1.841
    Tradueixen Cracòvia però escriuen Eivissa en castellà? 
    Pel que fa la resta, genial.  Ja era hora que la capital dels valencians augmentés la seva connexió i independència internacional, com ha començat a fer Barcelona. I per com els hi fot a Madrid, sabem que és quelcom bo per fer país.  Encara queda molta feina per fer, però al País Valencià van fent; lents, però sense parar. 
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.090.130 missatges
  • 214.072 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums