Notícia

La música en català, una de les apostes del nou canal de Catalunya Ràdio

L'emissora fitxa cares noves i fa un pas més en la seva aposta per la programació a través d'Internet

Catalunya Ràdio ha ampliat la seva oferta digital i ha estrenat un nou canal. L'han anomenat +CatRàdio i suposa un pas més en l'aposta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per la ràdio a través d'Internet. Per a farcir el nou canal, l'emissora ha fitxat nous comunicadors i ha preparat una graella repleta de nous programes. La música, l'emprenedoria, la gastronomia i el futbol seran les temàtiques que més sonaran a +CatRàdio.

Cares conegudes

Els dos fitxatges estrella del nou canal de Catalunya Ràdio sónXantal Llavina i Carles Fité. La periodista presentarà un espai titulat 'Revolució 4.0' que visibilitzarà casos d'èxit de persones que han aconseguit ser influents professionalment gràcies a una bona transformació digital. S'emetrà els dijous.

I Fité, acompanyat del xef de la llotja del Barça Jordi Jacas, conduirà el programa 'Que no ens falti de res' que oferirà converses amb convidats apassionats pel menjar i l'esport. Serà, en aquest cas, els divendres.

Dos programes de música en català

Una altra de les grans apostes de +CatRàdio és, sens dubte, la música en català. 'Lletrasonats', presentat per Anna Bonet, punxarà música en aquesta llengua de totes èpoques, estils i procedències, tant clàssics com temes de grups absolutament desconeguts. Un espai que, a través d'un fil conductor temàtic que canviarà cada setmana, mostrarà la potència i la diversitat de la discoteca de Catalunya Ràdio.

"El programa és una proposta única i inèdita que pretén mostrar el múscul de la música en català, la qualitat que sempre ha tingut i la seva riquesa estilística i d’accents", explica el seu coordinador Joan Camp, també director de Racó Català.

D'altra banda, Lluís Gendrau i Joaquím Vilarnau presentaran 'Bon dia malparits!' i faran un recorregut pel rock  darrers anys del segle XX en què repassaran cada setmana els últims anys del segle XX de rock català.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 8.982.114 missatges
  • 210.683 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums