Publicitat

Notícia

La música en català, una de les apostes del nou canal de Catalunya Ràdio

L'emissora fitxa cares noves i fa un pas més en la seva aposta per la programació a través d'Internet

Catalunya Ràdio ha ampliat la seva oferta digital i ha estrenat un nou canal. L'han anomenat +CatRàdio i suposa un pas més en l'aposta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per la ràdio a través d'Internet. Per a farcir el nou canal, l'emissora ha fitxat nous comunicadors i ha preparat una graella repleta de nous programes. La música, l'emprenedoria, la gastronomia i el futbol seran les temàtiques que més sonaran a +CatRàdio.

Cares conegudes

Els dos fitxatges estrella del nou canal de Catalunya Ràdio sónXantal Llavina i Carles Fité. La periodista presentarà un espai titulat 'Revolució 4.0' que visibilitzarà casos d'èxit de persones que han aconseguit ser influents professionalment gràcies a una bona transformació digital. S'emetrà els dijous.

I Fité, acompanyat del xef de la llotja del Barça Jordi Jacas, conduirà el programa 'Que no ens falti de res' que oferirà converses amb convidats apassionats pel menjar i l'esport. Serà, en aquest cas, els divendres.

Dos programes de música en català

Una altra de les grans apostes de +CatRàdio és, sens dubte, la música en català. 'Lletrasonats', presentat per Anna Bonet, punxarà música en aquesta llengua de totes èpoques, estils i procedències, tant clàssics com temes de grups absolutament desconeguts. Un espai que, a través d'un fil conductor temàtic que canviarà cada setmana, mostrarà la potència i la diversitat de la discoteca de Catalunya Ràdio.

"El programa és una proposta única i inèdita que pretén mostrar el múscul de la música en català, la qualitat que sempre ha tingut i la seva riquesa estilística i d’accents", explica el seu coordinador Joan Camp, també director de Racó Català.

D'altra banda, Lluís Gendrau i Joaquím Vilarnau presentaran 'Bon dia malparits!' i faran un recorregut pel rock  darrers anys del segle XX en què repassaran cada setmana els últims anys del segle XX de rock català.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.205.610 missatges
  • 217.890 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat