Notícia

Més de 100 empreses catalanes participaran al Mobile World Congress 2017

La presència catalana al congrés no ha parat de créixer, passant de les 16 companyies de l'any 2006 a les 105 d'aquesta edició

Més de 100 empreses catalanes participaran amb estand durant el pròxim Mobile World Congress, que se celebrarà entre el pròxim 27 de febrer i el 2 de març a la Fira de Barcelona Gran Via.

Així ho ha anunciat el conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, aquest dimarts durant una roda en la qual també hi ha participat l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau, el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, i el director general de la Mobile World Capital, Aleix Valls.

Baiget ha explicat que en total seran 105 empreses, 17 més que l'any passat, 68 de les quals hi tindran presència a través dels diversos espais que ha habilitat el Govern.

En concret, les empreses catalanes disposaran de 1.000 m2 dividits en 3 espais: l'Estand Catalonia (800 m2), amb 44 empreses; l'App Planet (200 m2), amb16 empreses i el Catalonia Drones (60 m2), amb 9 empreses més.

D'entre aquestes 68 organitzacions catalanes que participaran al MWC, a banda d'empreses, també hi ha 5 centres tecnològics catalans: Eurecat, el Centre de Visió per Computador (CVC), la Fundació i2CAT, el Grup de Transductors Químics (CTQ) i el Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC).

Baiget ha explicat que la Generalitat vol "que el que representa el MWC s'amplifiqui tot l'any a tota l'economia i que sigui un motor de creació d'ocupació, riquesa, valor afegit i inclusió social, que generi bones oportunitats per a les empreses i la ciutadania".

El conseller també ha declarat que "el Mobile no és només un aparador: ha de ser una oportunitat perquè les empreses catalanes puguin participar en aquest esdeveniment internacional". En aquest sentit, Baiget ha recordat que des de la primera edició del MWC, la presència d'empreses catalanes al congrés no ha parat de créixer, "passant de les 16 de l'any 2006 a les 105 d'aquesta edició".
 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.090.193 missatges
  • 214.074 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums