Notícia

La televisió de l'Alguer emet la segona temporada del programa en català 'Miques de vida algueresa'

Els episodis tracten la cultura algueresa, la seva història, l'enogastronomia i l'art de la ciutat catalana

El canal privat alguerès, Catalan TV, ha començat la segona temporada del programa 'Miques de vida algueresa'. Aquest espai està conduït i ideat per Miquel Serra. Tot i que el presentador no sempre utilitza el català, aquesta és la llengua clarament predominant del programa

S'emet setmanalment i està dirigit per Roberto Lampis amb imatges de Claudio Serra. Els continguts d'aquest programa també es poden veure per Youtube on ja hi han penjat el primer episodi que s'ha dedicat a la cantant algueresa Franca Masu. En ell, l'artista explica la seva trajectòria musical i afirma que sempre ha tingut un "enamorament pel català". 

A 'Miques de vida algueresa' s'explica la cultura de la ciutat, no sols des d'un punt de vista lingüístic, sinó que també des de la seva de història, l'enogastronomia i l'art de la ciutat catalana de Sardenya. 

Els pròxims programes aniran dedicats a la història de la Nurra de l'Alguer, als mariners, a la història de la presó de Tramerill, als vins de la Cantina de Santa Maria de la Palma, o a històries singulars dels petits artesans algueresos.

Catalan TV va néixer l'any 2004 i part de la seva programació és en català. També ha emès programes produïts per Televisió de Catalunya, com les sèries Sitges i Plats Bruts, entre d'altres. Tot i que les produccions, pel que fa a la forma, no tenen una gran qualitat, és evident l'esforç que fa la cadena per generar productes amb continguts rigorosos i ambiciosos. 

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.224.352 missatges
  • 218.559 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat