Notícia

La trobada anual de viquipedistes tindrà lloc enguany a València

Se celebrarà els dies 12 i 13 de novembre i té com a objectiu avaluar i idear nous projectes

El Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat acollirà enguany la trobada anual d'editors de la Viquipèdia. La jornada se celebrarà els propers dies 12 i 13 de novembre i comptarà amb diferents conferències i activitats. Encara no es coneix tota la programació de la trobada perquè aquesta s'elaborarà de forma comunitària, a partir de les aportacions i idees de diferents voluntaris. 

L'activitat se celebrarà enguany a València gràcies a la col·laboració dels diferents centres de l'Àrea de Cultura de la Diputació amb Amical Wikimedia. L'última edició es va celebrar a la biblioteca Carles Rahola de Girona i va comptar amb la participació de prop de 120 persones. 

Aquest any serà el primer cop que la Viquitrobada no se celebra en una biblioteca, espai on s'ha desenvolupat l'activitat en les edicions anteriors. Tot i així, el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat conserva en els seus fons un exemplar de la primera enciclopèdia, impulsada per Diderot i d'Alembert al segle XVIII. 

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.483 missatges
  • 219.463 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat