Notícia

ERPV ha confirmat hui el vet al BLOC

amena_31
amena_31

ImatgeEsquerra Republicana del País Valencià (ERPV) ha confirmat hui el vet que la seua formació mare, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), manté sobre el BLOC i el condiciona a la retirada del pacte europeu amb CiU. El BLOC manté encara este pacte donada la impossibilitat real d'incorporar-se a l'Aliança Lliure Europea (ALE) pel propi vet d'ERC, que seria l'alternativa viable per als valencianistes.

ERPV comunica així mateix que no té decidida l'aliança que establirà. Allò cert és que la direcció central d' ERC encara no ha tancat encara la coalició, excepte per al BLOC i continua negociant amb altres partits nacionalistes.

Nota de la Secretaria d'Organització d'ERPV

Davant les notícies aparegudes en alguns mitjans de comunicació fent-se ressò de les intencions de diversos partits (Esquerra Valenciana, Esquerra Verda i Bloc) sobre possibles aliances de cara a les eleccions europees, la direcció d'ERPV comunica als militants i simpatitzants el següent:

1/ A hores d'ara encara no s'ha decidit si anirem a les eleccions europees sols o amb els partits que formen part de l'ALE (Eusko Alkartasuna i CHA).

2/ En tot cas, qualsevol aliança a nivell de País Valencià haurà de ser aprovada per l'Executiva d'ERPV. En aquest moment, s'han rebut peticions per part d'Esquerra Valenciana i Esquerra Verda.

3/ El Bloc va estar a Barcelona a l'Assemblea de l'ALE amb la intenció de demanar-hi l'admissió, que Esquerra Republicana li va denegar mentre mantinga la seua candidatura europea amb Convergència i Unió.

4/ Qualsevol pacte electoral passarà per l'aprovació de l'Executiva d'ERPV. A hores d'ara, cap petició no ha estat tractada, per tant els altres partits poden aprovar el que voldran, però serà ERPV qui decidirà, en darrera instància, si hi haurà aliances o no i amb qui.

Toni Cucarella
Secretari d'Organització

Notícies relacionades:
- L'Aliança Lliure Europea es constitueix com a partit polític europeu
- Carod obre l’Assemblea General de l’Aliança Lliure Europea (ALE)
- Partits nacionalistes europeus faran una candidatura única per a les eleccions europees


Opina

Configuració
 • València_Lliure 527 15
  Molt lamentable l'actitud prepotent d'un partit monoritari al PV. Per cert la Inforació l'ha donada hui el Diari Parlem, que no se vos oblide esmentar-ho a la notícia.

  • SISCO 572 15
   SIUS-PLAU no ès pot jugar amb dos partides a la vegada i tindren una de marcada¡¡¡

   el Bloc te que decidir amb qui i per a fer el que i per quant.SALUT i INDEPENDENCIA

   • fts1web 206 15
    SISCO totalment d'acord.    Es molt greu i molt baix que quan van linxar a ERPV el bloc calles com cobards i ara vinguin a tocar els collons.Que s'en vagin amb el enano a pactar amb CIU( de fet es que paga les seves factures).

    ERPV endavant per resistir i ara recollir els fuits!    FORA BLAVERS de mitges tintes

    • Els valencians hem de dir "sí, bwana" als dictats dels catalans i dels seus enviats a València, un senyor que va obtindre 13.000 vots i ho va celebrar com un èxit. Ens heu de dir amb qui han de pactar els partits valencians i en quines condicions? El pancatalanisme es basa en la IMPOSICIÓ de la vostra voluntat sobre la nostra?     Els valencians dignes no aceptarem mai cap imposició, vinga d'Espanya o vinga de Catalunya. Estem farts del vostre paternalisme i la vostra actitud ignorant i fastigosa envers els valencians. Ens tracteu com a invàlids mentals, i en part gràcies als pancatalanistes col·laboracionistes que teniu al vostre sud (que se senten tan poc valencians com els blavers). He sentit repugnància quan he llegit la notícia, perquè el paternalisme i la utilització que fan alguns catalans dels valencians és fastigosament interessada i electoralista. No vos necessitem per a res. No volem la vostra "ajuda" per a res, perquè sense vosaltres aconseguirem molt més del que hem aconseguit en 30 anys de pancatalanisme (res). No teniu ni p... idea de com és València, i ho demostren els vostres escrits que rebosen ignorància i prepotència per tot arreu. No sabeu ni què és el blaverisme ni què és el valencianisme, ni teniu ni p... idea de la nostra història i de la realitat social del nostre país. Mireu el nostre país amb prepotència i compassió patètica perquè en el fons vos fem pena i ja ens doneu per morts. I fiqueu-vos una cosa al cap: LA VALENCIANITAT NO ESTÀ RENYIDA AMB LA DIGNITAT.     Sempre he sigut un gran simpatitzant de Catalunya i els catalans, però gràcies a vosaltres estic sentint fàstig per vosaltres     Gràcies per no res.

     • Nessun dorma 334 15
      Crec que hauries de parlar per tu i no en nom dels valencans. Ser d'un lloc és una cosa que, almenys jo, la porto dintre, em sento i prou...sento que no sóc espanyol, i, encarà que he nascut, visc i treballe a València, em sento català. Per sentir-me així, segons tu, no arribe ni ha persona.

      Per altra banda, sembla que no vols recordar que és el BLOC, i quan de mal ha ficat a l'independentisme, i tot en cerca de vots. Com tots els partits polítics que jo conec. Ningú no impossa res, en política cadascú tria les seves opcions, i trobe que, certament, no és ERPV la que va de cara i diu el que pensa, en canvi el BLOC...diu que és d'esquerres i mira de pactar amb UV, diu que defensa la unitat de la llengua i mira de pactar amb UV...

      Tot plegat, a més de l'absència d'educació, trobe el teu escrit poc reflexiu i molt poc rigorós que el BLOC, ho lamento València_lliure, tampoc no és l'exemple de defensa del territori, i els seus il·luminats, prenen la llum d'un astre poc fiable.

      INDEPENDÈNCIA!!

     • QUINA VERGONYA, però qui s'ha pensat q és aquesta gent?, Cerdà, Cuquerella, gent que ha viscut fins ara del sou que li pagava el PSOE-Climent i ara ens volen donar lliçons de nacionalisme?.No puc més que compartir les opinions del company anònim, endavant BLOC i endavant PAÏS VALENCIÂ!!!

   • Roterakete 70 15
    Trobo molt malament la possició d'ERC i el seu grupúscul al Pais Valencià, que no és més que una filial que farà el que digui la morsa bigotuda de Cambrils. Per contradicció, les d'alguns d'ERC, que critiquen l'entreguisme del PSC al PSOE per anunciar-ne tot seguit, que votaràn SI a l'investidura de ZP. O quan prometren les mans netes per col.locar als germaníssims al poder, a cobrar del pote, que encara hi queden calerons. Quina poca vergonya, aquesta quincalla que s'ha enquistat a la gran ERC!!! L'exemple de Bracons arriba al súmmun, quan diuen sí i no alhora, estant al Govern i fent d'opossició. Cada dia estic més decebut d'ERC i penso que com no canviin el romb, mal van. Després la mosa bigotuda se'n va de sopars amb Otegi, eix gran demòcrata. El pitjor és que Carod sap que aquest corrent d'esperança que va per Catalunya, li bufarà favorablement per uns quants anys i fa el que vol. Més que el n°1 d'ERC ja és que sembla un jeque. El BLOC té tot el dret del món a pactar amb qui vulgui i com vulgui i els noufeixistes que ara manen a ERC s'han d'adonar que ells NO són els amos de l'ALE. Però què s'han pensat aquests brètols??? Si ja fan pinya contra el tramvia i tot!!! I juntament amb els PPaellos! //*//

    • Boikot 4.790 16 449
     Menysprear a una persona que ha donat la cara com Josep-Lluís Carod-Rovira (la morsa bigotuda de Cambrils) i anomenar-nos "el seu grupúscul al Pais Valencià" als que militem a ERPV no té nom. Imbèncil! Vine cap al País Valencià i digués el que penses i lluita si tens ous a les terres del sud. No tindries prou valor d'aguantar. És miserable aquestes vexacions que més que opinar, ofenen. I si em donat vet al BLOC o fem president a aquesta persona és desició interna del partit. I tu ets el menys indicat per fer el que teninm que fer i deixar de fer.

     És injust dir cabòries, però més encara escriure açò a la gent d'Esquerra "noufeixistes". Em dol llegir açò sense un mínim d'educació.

     • Roterakete 70 15
      Imbècil ho serà ta puta mare, gallet capat. Dic el que vull i tú no ets ningú per fer-te el germà Badia del segle XXI i anar amenaçant al personal per la xarxa. Veste'n a la PPorra! //*//

      • Pareixes una criatura insultant d'aquesta manera. Jo pel que he posat no he amenaçat a ningú. Solament t'he dit que no tens les idees clares, està clar? O tinc que donar-te lliçons de respecte i dignitat. Mentrés de ser del poble sembles més un bloquer cabrejat actuant com un fatxa banyut. Per insultar que no quede. Si no ets capaç d'accceptar la realitat, pots xuplar-te el dit i quedar-te en casa.       Adeu i fins un altra mal criat.

       • Roterakete 70 15
        Si una cosa bona té la gent "d'esquerres", és que són capaços de criticar conseqüentment les accions de govern que estiguin en contradicció amb les promesses, o, encara pitjor, amb el sentit comú, que alguns diuen seny. Jo he votat ERC i penso continuar, però cada dia em costa més empassar-me al Carod, que és un sàtrapa amb un caire cada dia més autoritari. Quan el veig als videos, em torna a portar al güerto, peró després llegeixo les notícies d'ERC i trec els budells. Com a nota d'esperança, ja ha confirmat que no tornarà al Govern de la GEN aquesta legislatura (quin alivio!), la qual cosa dona consistència i estabilitat als governants. Però després diu NO a Bracons i SÍ a Otegi. Amb mals menors com quan Portabella té la gran idea (gilipolessa enorme) de doblegar-se a les peticions del PP per la plataforma del Zoo marí i fer un zoo en 4 o 5 edificis disgregats per tota BCN. Per guanyar temps, oi? Quines idees més "de palomar". I pels que pensen que no hi ha independència sense València, els contesto que sense respecte amb València no hi ha convivència. Els Païssos Catalans han de ser (perquè encara no ho són) una realitat cultural. Portar aquesta realitat al camp polític és complicar-se la vida innútilment. Som i serem, però hi han coses que mai han estat i mai seràn. La capital del País Valencià és València, de cap a peus i sense dimes ni diretes. A veure quan se n'adonen a la seu capitosta d'ERC. //*//

    • Jaumot 6.628 16 322 👍 69
     Jo penso que ERC hauria de fer un esforç per incloure el Bloc. Ara bé el què tampoc es pot fer és parlar d'oïdes sense conèixer el funcionament de l'ALE.

    • SISCO 572 15
     ROTERAKETE tens molta tao, el Bloc pot pactar amb qui vulgi, però te que dir a qui tria, no pot anar amb CIU,PNV i demanar entrar a l'ALE... el que cal es clraretat i sobre tot, pensar eb qui volen anar. INDEPENDENCIA i REPUBLICA

     • Roterakete 70 15
      Doncs sí, però jo penso que l'ALE aquest, com és una iniciativa per Europa, pot tenir les contradiccions d'Europa, a on cada dia estem més a prop, però també estem més d'independitzar-nos de panyaiolé. Cadascú a la seva casa i Déu arreu. Al parlament europeu, passen coses com que els partits polítics s'obliden del color i voten per païssos, o en combinacions esquerra-liberals contra dreta-verds. Perquè no hi pot haber-hi una entessa ERC-CiU-BLOC per Catalunya a Europa? Aquesta discriminació que fan els caps d'ERC és molt lleitja i injusta, però ja és típic d'ERC parlar per qui i actuar per llà: Les mans netes del germaníssim Apel.les, Bracons Sí i NO. Ambaixades catalanes mantingudes i tancades. Felicitats a l'Àngel Colom per la feina ben feta i escampa la boira que et fem fora... Ell són "comoh lah vidah mismah", pura contradicció. //*//

  • Boikot 4.790 16 449
   També hi ha que dir-ho que me'l han envaut per correu electrònic, cal recordar-ho també? Però ara em fixe en el Diari Parlem i també hi és. Una pregunta que em faig es perquè la gent del Bloc que roda per ací no posa notícies sobre el seu partit. Així podriem mirar i ampliar punts distants i fe col·loquis ... i molt més.

   Després no critiqueu als d'ERPV per fer-se "sentir ".

 • Doncs jo trobo bé l'actitud d'ERPV. A que no té sentit que Ponent no formi part dels Països Catalans? Doncs tampoc ho té que se'n quedin fora el País Valencià, o que només s'independentitzi el PV com vol el Bloc.

  Fins que el Bloc no defensi els Països Catalans considero que no ha de tenir cabuda a l'ALE.

 • Trob indiganat aquesta actitud d'esquerra.

  Jo era una votant d'esquerra,però crec que no tenen clara una cosa.Estan fent un favor al PPi al PSOE.Els nacionalistes a les Illes som del PSM,al País Valencià del Bloc i a Catalunya d'Esquerra

  No a la divisió !! per no dir el que estic pensant

Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.254.212 missatges
 • 219.567 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat