Publicitat

Notícia

El País Valencià celebra avui la 'Festa de la Cultura' per reivindicar la Diada nacional

La plaça de bous de València s'omplirà en un acte organitzat per ACPV, després de la marxa sota el lema 'Fem País Valencià'

El proper dilluns 25 d'abril és la Diada nacional del País Valencià, que commemora la batalla d'Almansa i la resistència contra la pèrdua dels furs. Enguany la manifestació i la celebració és avui, coincidint també amb la diada per la llengua i una data assenyalada per la cultura catalana, Sant Jordi. Avui la plaça de bous de València tornarà a omplir-se de nou, després de 16 anys de silenci i de veto. La 'Festa de la Cultura', organitzada per Acció Cultural del País Valencià (ACPV), serà un "homenatge a València" que comptarà amb molts artistes, per recuperar una festa de reivindicació nacional.

A les 6 de la tarda des de la plaça de Sant Agustí de València sortirà la manifestació per a la celebració de la Diada del 25 d'abril sota el lema de "Fem País Valencià" com a crida a construir un projecte de futur en positiu, integrador, plural i respectuós amb la cultura i la llengua i els valors de progrés, igualtat i justícia social.

A partir de les 8 la plaça de bous de València acollirà la 'Festa de la cultura', amb molts concerts i grans col·laboracions d'artistes "per a la visibilització dels amples sectors del nostre país que aposten per la llengua i la cultura, que durant 20 anys han fet possible la seua pervivència i renovació, i que han treballat per alimentar l’esperança i multiplicar-la".

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.205.741 missatges
  • 217.893 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat