Notícia

El Col·lectiu Ovidi Montllor celebra 10 anys de vida amb el cicle de concerts 'La fera a Palau'

El Col·lectiu Ovidi Montllor organitza un cicle de concerts en homenatge al cantautor que culminaran amb la gala de premis

Enguany ha fet 10 anys que músics i cantants en valencià van unir-se sota l'epígraf Col·lectiu Ovidi Montllor (COM) i van ocupar l Palau de la Música de València per a denunciar la situació d'exclusió per part de les institucions del País. Fa els mateixos anys que el COM va decidir impulsar uns premis en homenatge al cantautor d'Alcoi i fer visible la música en català. 

Per celebrar l'efemèride, el COM organitza ara cinc dies dedicats a la música en valencià de tots els estils i de diferents generacions amb el títol 'La fera al Palau'. Els concerts seran l'11, el 12, el 17 i el 21 de novembre amb la participació d'una trentena d'artistes i formacions que han estat premiats en edicions passades dels premis del COM. Hi haurà concerts de Senior i el Cor Brutal, Xavi Sarrià, La Gossa Sorda, Feliu Ventura i Miquel Gil o Òscar Briz, entre altres. Finalment, el diumenge 22 es celebrarà la X edició de la Gala dels Premis Ovidi Montllor a la música en valencià presentada per la periodista Amàlia garrigós amb la col·laboració d'Eugeni Alemany i Xavi Castillo. 

Tots els concerts tindran lloc a partir de les vuit de la tarda a la sala Joaquin Rodrigo del Palau de la Música de València. L'entrada serà lliure fins a completar aforament. 

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.526 missatges
  • 219.464 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat