Publicitat

Notícia

La Champions, una ocasió per internacionalitzar el procés català

L'ANC i la Plataforma Proseleccions repartiran estelades entre el públic perquè la imatge sigui 'una demostració de les ganes de llibertat' de Catalunya

Aquest dissabte, 6 de juny, Berlín acollirà la final de la Champions League entre el F.C.Barcelona i la Juventus de Torí. Per a l'ANC i la Plataforma Proseleccions l'ocasió és ideal perquè "tot el món senti la reivindicació catalana de fer un país nou", aprofitant que es tracta d'un esdeveniment que veuran milions de persones arreu del món.

Per això, ambdós entitats s'han marcat el repte de repartir milers d'estelades entre el públic català "perquè la imatge de la grada catalana sigui una demostració de les ganes de llibertat del nostre país". Per fer-ho, busquen gent que assisteixi al partit i que "tingui ganes de col·laborar per aconseguir que la iniciativa sigui un èxit". A tots els interessats, els animen a posar-se en contacte amb l'Assemblea i també a difondre el missatge. "Entre tots farem que el clam català arribi arreu del món!", diuen.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.301.892 missatges
  • 221.326 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat