Notícia

L'Amical Wikimedia, SoftCatalà i ISOC-CAT clouran l'edició d'enguany de la Catosfera

La trobada de la Internet catalana tancarà l'edició d'enguany amb una viquimarató, un taller de traducció de programari i un de CryptoParty

L'Amical Wikimedia, Softcatalà i el Capítol Català de la Internet Society (ISOC-CAT) seran els encarregats d'encapçalar els tallers que aquest dissabte clouran l'edició d'enguany de la Catosfera. Es tracta de tres tallers que tindran lloc a la Bilbioteca Pública de Girona Carles Rahola el dissabte al matí, simultàniament. 
 
El taller d'Amical Wikimedia serà una Viquimarató sobe la Internet catalana amb l'objectiu d'ampliar i completar les biografies dels personatges del llibre Sobirania.cat, de Saül Gordillo. Es tracta d'una activitat on un grup de viquipedistes es troben físicament en un lloc per ampliar el màxim un article o una temàtica determinada de l'enciclopèdia. 
 
Softcatalà dinamitzarà el taller de traducció de programari al català. Constarà d'una primera part explicativa, d'introducció a la traducció de programari, i una segona part pràctica, on es traduiran mòduls del projecte de programari lliure GNOME. 
 
De la mà d'ISOC-CAT s'organitza un taller de CryptoParty, on es parlarà de seguretat digital,  d'instal·lació, configuració i formació de les eines bàsiques per fer servir Internet de manera més segura. 
 
Aquests tallers posaran punt i final a la Catosfera, una jornada que analitza anualment les novetats tecnològiques i d'Internet, i que ha tingut lloc a Girona des del passat 20 de març. 

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.944 missatges
  • 219.481 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat