Notícia

Internet com a estructura d'estat: comença una nova edició de la Catosfera

Des d'aquest divendres i fins dissabte dia 28 Girona es converteix en la capital de la Internet catalana

Avui arrenca una nova edició de la Catosfera, la trobada anual de la Internet catalana, a Girona. Des d'aquest divendres i fins el proper dissabte 28 de març s'analitzarà el paper d'Internet com a estructura d'estat.

Aquesta tarda es donarà el tret de sortida a l'edició d'enguany amb una conferència inaugural en la qual intervindran Albert Castellon, conseller de Moritz i Parlem Telecom, Imma Tubella, catedràtica de comunicació a la UOC, Pep Salazar, director del Mobile World Center, i Saül Gordillo, cap de continguts digitals de El Periódico.

Avui divendres i demà dissabte es debatrà el rol d'Internet com a estructura d'estat des de diferents perspectives com la cultura, el turisme, la comunicació o els videojocs, entre d'altres. Les jornades tindran lloc a l'Auditori del Centre Cultural La Mercè. A partir de dilluns, es desenvoluparan un seguit d'activitats complementàries i gratuïtes a diferents espais i entitats gironines.

Joan Camp, director de la Catosfera, assegura que "sota la premissa 'd'Internet, estructura d'estat', parlarem de projecció internacional, de legalitat, d'entreteniment, de turisme, de cultura, de comunicació, d'educació, de cinema, de música... i tancarem dissabte 28 amb un dels pilars més importants: la participació de la gent".

Des del 2012, la Catosfera proposa anualment un seguit de conferències i debats per analitzar les novetats tecnològiques i d'Internet.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.266.779 missatges
  • 220.008 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat