Notícia

Txarango i Els Amics de les Arts, caps de cartell de la Telecogresca

El festival universitari serà el proper 18 d'abril i les entrades costen 16 euros

Arriba una nova edició d'un dels festivals universitaris més importants del país, la Telecogresca, enguany, amb Txarango i Els Amics de les Arts com a principals caps de cartell, a més dels ja anunciats ZOO i La Raíz. Tots dos conjunts van debutar a la Telecogresca en anteriors edicions i tornen després de confirmar un èxit continuat i de rebre el reconeixement de la crítica durant els últims anys.

Pel que fa als DJ, els mítics Crappy Tuesdays, Marsal Ventura i The Zombie Kids s’uneixen als italians DJs From Mars, confirmats anteriorment. El cartell queda completat per Lili’s House i Aleix Rubio, guanyadors del concurs d’artistes emergents Engresca’t 2015 en les vessants de grups i DJ, respectivament.

El Parc del Fòrum de Barcelona tornarà a ser l’emplaçament del festival, que per tercer any consecutiu se celebrarà en dissabte (18 d'abril). Les entrades es poden adquirir des de fa uns mesos a la plataforma de venda on-line implementada pels propis estudiants de l’associació amb un import a partir de 16€.

Durant els últims anys, grups de la talla de La Pegatina, Obrint Pas o SKA-P han deixat la seva empremta a la Telecogresca i l’han confirmat com un dels festivals musicals més emblemàtics de la ciutat comtal, arribant amb la d’aquest any a les 37 edicions. Només la ferma dedicació dels més de 400 voluntaris fa possible que una associació d’estudiants sense ànim de lucre sigui capaç d’organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques, omplint any rere any l’amfiteatre del Parc del Fòrum.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.238.969 missatges
  • 219.053 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat