Notícia

Avui comença a Tarragona la trobada anual de la Viquipèdia en català

Amical Wikimedia organitza aquesta jornada per avaluar i idear nous projectes

Tarragona acull aquest cap de setmana, dies 15 i 16 de novembre, la trobada anual de la comunitat viquipedista catalana. Amical Wikimedia organitza un conjunt d'activitats per discutir i avaluar diferents projectes i polítiques de la Viquipèdia. 
 
Avui dissabte es desenvoluparan diferents activitats com una gimcana fotogràfica de monuments, la jornada de projectes germans de la Viquipèdia, la Viquimarató Tarragona o una sessió sobre gestió de viquiprojectes.
 
En canvi, demà diumenge tindrà lloc la tradicional trobada anual on es presentaran i discutiran diferents projectes per a la Viquipèdia. 
 
La Biblioteca Pública de Tarragona serà el centre on es realitzaran els tallers i activitats. Cal dir que durant els darrers dies la biblioteca ha acollit l'exposició “wikiArS: contribució de les escoles d'art i disseny a Viquipèdia” que mostra imatges creades per estudiants de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona. 

Opina

Configuració
 • __28278__ 16.136 5
  Som-hi viquipedistes!!! Una llàstima que no hi pugui ser! 
 • ziol 7.559 15 284 👍 3.033
  Sóc dels que entro molt sovint a la viquipèdia, afeigeixo continguts, arreglo errades, corregeixo ortografia o sintaxi, però sempre anònimament. I si algú m’ho canvia, ho deixo córrer, malgrat sigui una errada flagrant que en una discussió normal tindria guanyada segur.
  Crec que encara dec tenir compte, però desprès d’un parell d’experiències desagradables el vaig deixar d’emprar. Potser sóc massa sensible, tot el que escric —a la Viquipèdia i molt més fora d’ella— és sota llicència CC, si algú li agrada bé, i si no, que no en faci cas, sense discutir-m’ho.
  No em ve gens de gust entrar el la més mínima discussió, especialment en temes sensibles com pot ser l’ús de sinònims minoritaris en una enciclopèdia.
  Ni que quan faig una pregunta, d’un tema que queda ambigu en la documentació, el clam majoritari sigui: «mira els tutorials». Si alguna cosa no la sé fer, doncs no la faig, que ja la faran —bé, no la faran, que segurament no en saben— els que saben interpretar tutorials.
  En definitiva, que cadascú faci la feina que sap fer.
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.251.486 missatges
 • 219.463 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat