Notícia

Membres del PP recullen firmes per demanar l'indult de Carlos Fabra

L'entorn de l'expresident de la Diputació de Castelló no vol que Fabra entri a presó perquè és una persona 'honesta i treballadora'

Encara falten dies per veure Carlos Fabra a la presó. L'expresident de la Diputació de Castelló i líder del Partit Popular a la província, va anunciar aquesta setmana passada que cremaria el penúltim cartutx que podria evitar-li la presó, el Tribunal Constitucional. D'aquesta manera, Fabra va descartar jugar-s'ho tot a l'última carta, la de demanar l'indult al govern de Madrid. Aquesta però, sí que és una opció que contemplen els seus compatriotes de partit, que aquesta setmana han començat una recollida de firmes per demanar que s'indulti al dirigent popular.

Un grup de dirigents del Partit Popular de Castelló ha elaborat un escrit - que ja es pot llegir a les xarxes socials- en què el signant demana l'indult per a Carlos Fabra, "una persona honesta i treballadora, que ha complert els seus compromisos, personals, socials i laborals i ha demostrat àmpliament la seva vàlua i bon fer". L'escrit també afirma que "sentim un gran respecte per ell tant a nivell personal com per les funcions que ha desenvolupat com a càrrec públic".

Aquest no és el primer gest de suport que rep Carlos Fabra. Tot i que amb timidesa el dirigent popular Vicente Martínez-Pujalte afirmava aquesta setmana que Fabra continuarà tenint la seva amistat "sempre", encara que fes "alguna cosa malament". Però des de la direcció del Partit Popular, no es toleraran més mostres públiques de suport i la recollida de firmes no ha agradat a l'entorn d'Alberto Fabra. De fet, el president provincial del PP a Castelló, Javier Moliner, s'ha afanyat a assegurar que cap dirigent de la formació signarà la petició d'indult de Carlos Fabra. Moliner s'ha mostrat contundent en aquest sentit: "El PP no signarà aquesta petició perquè no entenc que polítics puguin indultar polítics" i ha assegurat no saber d'on prové la campanya.

Contundents també han estat les paraules de l'oposició davant aquesta recollida de firmes. El diputat d'Esquerra Unida, Victor Tormo, ha denunciat la campanya i l'ha considerat "apologia" de la figura d'un "corrupte condemnat per la justícia en sentència ferma". Solicitar un indult és, per Tormo, "un atac directe a la necessària regeneració política i democràtica de Castelló, després d'un règim caciquil que ha pervertit les institucions". Pel diputat d'EU, que hi hagi dirigents populars disposats a signar el text demostra que a Castelló "el fabrisme està en llibertat i actuant, acudint a la crida del seu amo" i considera que aquests càrrecs haurien de ser "apartats immediatament de les seves funcions".

Opina

Configuració
 • nemo 6.021 8 353 👍 1.762
  De traca i de poca vergonyes és l'actitut d'eixa gentola que demana un indult. Seria un altre atac a la dignitat i al sentit comú. Però no podem esperar res més d'eixa colla que es mouen al voltant del PP, amb una militància tant militant (i reaccionaria).

  Pitjor encara es l'actitut d'espantamosques de la directiva del partit que no l'agrada el que fan els seus militants, rient-se dels ciutadans, però que al mateix temps diu desconeixer qui mou eixa campanya. i una merda! Tenen noms i cognoms, i molts de la cúpula, de no estar a la situació que estàn, signarien encantants. El problema es que no s'atrebixen per que saben que es un puta vergonya.

  A la garxola d'un vegada ja!
 • Bocairentista 4.876 6 439 👍 525
  Però açò no eixirà en els informatius de la tele, no!

  Ara tot és Pujol.
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.177.988 missatges
 • 216.876 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat