Notícia

Els Pirineus estrenen canal de televisió

amena_31
amena_31

ImatgeEls Pirineus catalans estan d'enhorabona. Canal Pirineus TV és el nom de l’emissora que va començar a emetre regularment ahir dilluns 1 de desembre a les comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya. Així, el nou canal deixa de banda la carta d'ajust que fins ara es podia veure per començar a emetre les 24 hores del dia. Les primeres emissions seran documentals i reportatges sobre les comarques on té cobertura. També complementaran la programació vídeoclips i pel·lícules. Cap el dia 20 d'aquest mes se li incorporaran informatius de collita pròpia.

Canal Pirineus TV preveu ampliar la seva programació en una segona fase que començarà cap a finals del mes de gener. Posterioment s'hi afegiran programes culturals, d'esports i magazines d'informació més general que inclouran entrevistes. Tots els espais seran d'elaboració pròpia.

El nou canal té estudis a La Seu d'Urgell i Bellver de Cerdanya. El mitjà busca, amb les seves emissions, dirigir-se tant als que viuen a la zona com als visitants. Eduard Navarro, el responsable del nou mitjà, afirma que el Canal Pirineus TV neix amb la vocació de 'donar una informació de proximitat', alhora que vol potenciar la 'zona del Pirineu i la unió entre les comarques de muntanya'.

El nou canal de televisió ha estat impulsat pel grup empresarial Promarts S.A., que explota diversos mitjans de comunicació de la zona i Andorra, entre les que destaca Ràdio Valira. La corporació no descarta extendre en un futur el projecte a la resta de comarques pirinenques.

De moment l’emissora té una plantilla de 9 persones i preveu ampliar-la a 12 ben aviat. Els treballadors comptaran amb el suport de de les 11 emissores de ràdio del grup que les promou.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.525 missatges
  • 219.464 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat