Notícia

La Telecogresca celebrà el seu trenta sisè aniversari

Demà al Fòrum de Barcelona hi actuaran grups com SKA-P, Els Catarres, Oques Grasses o els Buhos, entre altres

amena_31
amena_31

La Telecogresca, un dels festivals més antics de Barcelona, presenta la programació de la seva 36a edició, que se celebrarà el proper dissabte 5 d’abril al Fòrum de Barcelona i que pretén superar els 9.000 assistents de l’any anterior. L’organització del festival, que històricament està formada per estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona, torna a apostar per una sèrie de grups emergents que després de passar per la Telecogresca s’acaben de consolidar com a referents musicals estatals. Grups com La Pegatina, Txarango o Bongo Botrako han debutat a la Telecogresca just abans d’obtenir el seu reconeixement actual i després han acabat repetint com a caps de cartell. Enguany les apostes són Oques Grasses i Búhos.La Telecogresca començarà a les 18.30h al Parc del Fòrum amb el següent cartell:

 

Escenari principal:
- SKA-P (primer concert a Catalunya dels darrers cinc anys)
- Els Catarres
- Búhos
- Raska (Guanyadors Engresca’t 2014)

 

Escenari alternatiu:
- Henry Mendez
- Nasty Mondays
- Nasty Bass
- Joan Reyes
- Dj Dulo (Guanyador Engresca’t 2014)

 

La primera Telecogresca es va celebrar l’any 1978, en plena transició democràtica, quan un petit grup d’estudiants va organitzar una festa reduïda a la mateixa facultat. Des de llavors i fins avui, quatre emplaçaments, desenes i desenes de grups, milers de voluntaris i centenars de milers d’assistents han anat forjant el que avui en dia coneixem com la Telecogresca.

 

La festa està gestionada íntegrament per estudiants, mitjançant una associació sense ànims de lucre que es diu Telecogresca. Gran part dels organitzadors actuals són nascuts després dels Jocs Olímpics de Barcelona i actualment l'associació està formada per una cinquantena de membres actius que es va renovant en la mesura que els estudiants comencen i acaben la carrera. Actualment el festival compta amb més de 300 voluntaris i els beneficis de la Telecogresca es destinen íntegrament a l’edició de l’any següent.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.239.003 missatges
  • 219.056 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat