Notícia

Concurs internacional per fer arribar la cultura catalana a totes ls Viquipèdies

Amical Wikimedia vol traduir i ampliar 50 biografies destacades de la cultura catalana en motiu del 13è aniversari de la versió catalana

amena_31
amena_31

Amical Wikimedia organitza un concurs internacional per traduir i ampliar al màxim número de llengües 50 biografies destacades de la cultura catalana. Amb motiu del 13è aniversari de la versió catalana de la popular enciclopèdia en línia, el concurs tindrà lloc entre el 16 de març i el 15 d’abril de 2014.L’objectiu fundacional d’Amical Wikimedia és que la suma de tot el coneixement humà estigui disponible en català, i que tot el coneixement sobre la cultura catalana estigui disponible en qualsevol llengua.Durant aquests primers anys Amical ha centrat molt la seva activitat en fer possible que el coneixement estigui disponible en català. Amb aquest projecte comença una nova etapa d’expansió multilingüe on vol fer arribar tot el coneixement sobre cultura catalana arreu del món, d’una manera oberta i gratuïta.

 

Per tal de facilitar al màxim les traduccions, el concurs és simple en estructura: és basat en un sistema de punts on els participants obtenen punts per cada millora i/o traducció que facin en un dels 50 articles llistats. Guanyen els 10 usuaris amb més punts. Tothom pot ajudar en qualsevol idioma. Per participar només cal registrar-se a la secció Participants.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.483 missatges
  • 219.463 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat