Notícia

Amical Vikimedia promourà la lectura en català

Dins la campanya 'LLegir en català', Amical Wikimedia enceta un viquiprojecte per completar la informació sobre literatura i autors catalans

amena_31
amena_31

Demà dilluns s’engega el Viquiprojecte Llegir en català per promoure la lectura en català i divulgar els autors que publiquen les seves obres en català, a través a la campanya "Llegir en català" encetada per un grup d’editorials independents que publiquen en català. El viquiprojecte s’allargarà fins al 19 de febrer i es podrà compartir la participació al viquiprojecte a Twitter a través de l'etiqueta #llegirencatalà.Amical Wikimedia s'apunta així a la campanya per promoure la lectura en català i la seva difusió i fa una crida a crear i/o ampliar articles de la Viquipèdia sobre els autors inclosos a la llista del viquiprojecte, que han publicat obra en català, ja sigui original o traduïda. Els tres guanyadors rebran com a premi un lot de llibres de 10, 5 i 3 llibres respectivament. L'ampliació s'allargarà fins a mitjans de febrer.

 

L’associació Llegir en català està formada per editorials independents de Catalunya que treballen per fer promoure la difusió de literatura en català i enfortir el sector de manera cooperativa.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.253.917 missatges
  • 219.554 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat