Notícia

El Camp Nou reivindica ‘Un país normal’

Titot, el cantant de Brams, ironitza oferint 'federalisme' als insults catalanòfobs que inunden twitter arran de les estelades al Camp Nou

amena_31
amena_31

Coincidint amb el minut 17:14 del Barça-Madrid del dissabte 26 d'octubre, el Camp Nou va veure desplegar-se per sorpresa una pancarta gegant amb el lema “És normal voler un país normal”, en el marc de de la nova campanya impulsada per Òmnium Cultural per reivindicar el dret a decidir de Catalunya.El cartell de 30 metres d’amplada va ser desplegat al gol sud per la Penya Almogàvers, just abans del primer gol blau-grana marcat per Neymar, al costat d'una estelada també gegant. Una acció sorpresa que va tenir un notable ressò mediàtic, tant en mitjans nacionals com internacionals.

 

Podeu veure'n el vídeo i diverses fotos, a més de seguir les reaccions a Twitter aplegades sota l'etiqueta #unpaísnormal i del propi compte de la campanya @un_país_normal.

 

La campanya 'Un país normal' es va estrenar dissabte al matí amb la bustiada de 500.000 fulls volants repartits per un miler de voluntaris en unes 60 poblacions catalanes.

 

L'acció i la forta presència d'estelades durant tot el partit encenen twitter amb insults catalanòfobs. Tal i com recull Vilaweb, el cantant de Brams,  Francesc Ribera, Titot, va jugar amb molts d'ells proposant-los "diàleg" i "federalisme". Vegeu aquí els tuits del Titot.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.483 missatges
  • 219.463 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat