Notícia

La CUP té nou Secretariat Nacional amb 13 membres d'arreu del Principat

Estarà format per sis dones i set homes ·

amena_31
amena_31

La Candidatura d'Unitat Popular ha escollit un nou Secretariat Nacional. Un dels punts destacats de l'Assemblea Nacional Extraordinaris celebrada ahir diumenge 17 de març a Olot (Garrotxa) va ser l'elecció dels nous membres que formaran part d'aquest òrgan de la CUP. El secretariat, que passa d'11 a 13 membres i que estarà format per sis dones i set homes son: Àlex Maymó (Baix Llobregat), Artur Rubinat (Osona), Edgar Mata (Gironès), Èlia Badia (Bages), Isabel Vallet (Barcelonès), Joan Teran (Barcelonès), Josep Garganté (Barcelonés), Juliana Bacardit (Maresme), Laia Alsina (Vallès Oriental), Laia Altarriba (Alt Penedès), Lluís Sales (Vallès Occidental), Marc Sallas (Barcelonès) i Neus Montaner (Baix Llobregat). El Secretariat Nacional és l’òrgan col·legiat de coordinació i de gestió política de la CUP i es troba subordinat al Consell Polític. Coordina, desenvolupa i executa els acords i la línia política decidida en l’Assemblea Nacional i del Consell Polític a fi que els acords i decisions de l’organització es duguin a terme amb eficàcia.Reorganització interna de la CUP

 

L'assemblea nacional extraordinària de la CUP, que va reunir ahir més de 700 militants a Olot, tenia un caràcter principalment organitzatiu i encarava el repte d'adaptar l'organització a la nova realitat sorgida de l'important creixement experimentat a les eleccions municipals del maig del 2011 i de l'entrada de la CUP-Alternativa d'Esquerres al Parlament de Catalunya el novembre de 2012.

 

El portaveu de la CUP, Albert Botran, va destacar que la voluntat de l'organització és la de millorar les estructures de participació interna “que és un dels tresors més preuats que tenim” i dotar a l'organització d'un òrgan anomenat Grup d'Acció Parlamentaria que té la tasca de definir la feina dels diputats i diputada al Parlament de Catalunya i que estarà participat per la CUP i d'altres organitzacions que van donar suport a la candidatura.

Finalment, la CUP té el mandat de convocar una nova Assemblea Nacional de cara a la tardor d'enguany per definir la línia política i estratègica de l'organització.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.253.919 missatges
  • 219.554 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat