Notícia

Més de 560 autocars d'arreu del país faran cap a Barcelona en motiu de la manifestació de la Diada

Dia a dia s'incrementa el nombre d'autocars per assistir a la Marxa convocada per l'ANC · Cal comptar a banda els trens que també arribaran a la capital pel mateix motiu

amena_31
amena_31

El nombre d'autocars que sortiran d'arreu del país per assistir a la Marxa que ha convocat l'Assemblea Nacional Catalana l'11 de setembre a Barcelona no para d'augmentar. Segons els darrers recomptes, ja són 563 els autocars que transportaran milers de persones a la capital catalana aquesta Diada. Tot i això, el responsable de l'ANC en l'afer, Dani Carulla, afirma que el nombre "no para de créixer". L'elevada demanda de places ha provocat que algunes assemblees territorials, com la del Gironès per la Independència, hagin hagut de contractar els serveis de companyies de fora de la comarca. A més, ja s'han venut els bitllets de dos trens que sortiran de Figueres i des de Manresa també en sortirà un altre.D'altra banda, l'ANC ha iniciat aquesta setmana, amb l'objectiu d'evidenciar la necessitat d'assistir a la convocatòria per tal de fer-la massiva, una campanya publicitària en diverses plataformes, com en alguns autobusos de Barcelona. A més, la Marxa cap a la Independència no s'atura i durant aquesta setmana els actes se succeiran a tot el territori:

 

El dimecres 5 Reus per la Independència ha organitzat un acte que comptarà amb la presència de la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell; del president de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep Maria Vila d'Abadal; els actors Montserrat Carulla i Toni Albà i l'escriptor Víctor Alexandre.

 

El dijous 6 a les 9 del vespre s'emetrà per Vilafranca Televisió la primera Taula rodona per la Independència, la qual permetrà la interacció amb els teleespectadors a través del correu electrònic.

 

El dissabte 8 totes les assemblees territorials del Barcelonès s'uneixen per una convocatòria massiva a la manifestació de l'11 de setembre. De 4 a 10 del vespre, es muntaran 8 carpes informatives amb música en viu repartides entre plaça Catalunya, passeig de Gràcia i plaça Nova. Al voltant de 100 voluntaris hi treballaran per fer difusió de la convocatòria de l'11 de setembre. A més, hi haurà una estelada gegant que s'anirà passejant per plaça Catalunya amb música i informadors. A les 9 del vespre una estelada gegant feta d'espelmes es muntarà al centre de plaça Catalunya per concloure l'acte.

 

El diumenge 9 a Torrelles de Llobregat (a Catalunya en miniatura) es 'proclamarà la independència de Catalunya' gràcies a la col·laboració del Toni Albà en un acte lúdic i reivindicatiu.

 

Per a la informació de tots els actes previstos relacionats amb la Marxa cap a la Independència, que culminarà a Barcelona el dia 11, podeu consultar el calendari de la web de la Marxa.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.011.064 missatges
  • 211.549 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums