Notícia

Amenacen de mort Àlex Fàbregas per dir que preferiria jugar amb la selecció catalana que amb l'espanyola

El jugador d'hoquei tanca el seu compte de Twitter després dels despropòsits d'alguns espanyols

alex-fabregas
alex-fabregas

"Tan de bo es mori Àlex Fàbregas", "En la meva opinió hauríem de matar Àlex Fàbregas, que morís a poc a poc" o "Em cago en els morts d'Àlex Fàbregas" són només algunes de les moltes respostes que va tenir el tuit del jugador d'hoquei després d'haver dit via Twitter que "Jugo amb Espanya perquè no em queda cap altre opció". Àlex Fàbregas va fer aquestes declaracions en una entrevista i les va argumentar dient que "el meu sentiment és català, no sento el mateix escoltant l'himne espanyol que Els Segadors. Gaudeixo per mi i pels meus companys, per la gent que em ve a veure. En cap moment jugo pensant que ho faig per Espanya". Unes afirmacions que no han agradat gens alguns sectors de l'espanyolisme més tancat. A més, en la mateixa entrevista Fàbregas va manifestar que si Catalunya tingués selecció pròpia d'hoquei la medalla estaria assegurada perquè dels "18 que anem a Londres, 16 som catalans". Després de les amenaces de mort, Fàbregas ha tancat el seu compte de Twitter. El suport com a resposta


L'episodi que ha tingut les amenaces a Àlex Fàbregas com a protagonistes ha desencadenat en un suport massiu al Twitter sota les etiquetes #AlexFabregas i #TotsSomÀlexFàbregas i van arribar a ser tendència a Catalunya.


Opina

Configuració
 • catalàamallorca 35.844 6 17 👍 11.043

  És la seva incultura

 • Maestrat 22.074 11 59 👍 1

  Això s'hauria de dur a judici. No es pot permetre.

 • pajuly 8.512 8 254

  Com porta un raconaire a la signatura...

   

  "El vostre fanatisme, la vostra misèria, tot és fill de la ignorància."
  Joan Puig i Ferreter (la Selva del Camp 1882 - París 1956) Aigües encantades (1907)

   

  Només afegir: escòria espanyola.

 • fila-hiprim 1.371 9 👍 11

  si és ver... això s'hauria de denunciar 

   

  hem de defensar als nostres esportistes i la seva llibertat d'expressió

 • EmulatorQ Usuari sumador 57.692 14 6 👍 12.631

  Perfecte. Que continuïn rabiant, que per cada espanyol amenaçant de mort un esportista català es crea un nou independentista.

 • Pulker 9.330 7 227

  No soporten veure, llegir o escoltar quelcom contràri a la seva onírica realitat. Tot i que per aquí i molts webs corren gent de la mateixa xurma, però en bàndol català.

  • oprimit 16.312 14 107 👍 5.953

   Ets molt gran, aprofites una agressió a un català per atacar a altres companys de lluita. Si fos per mi et benejava ara mateix per tenir una actuació tant miserable.

   • DreamMan 195 6

    Encara que hagi aprofitat aquesta situació, tampoc es pot negar que hi ha gent de la mateixa mena... en ambdós bàndols. Ets lamentable defensant els insults i amenaces de morts del bàndol que sigui. Jo a tu sí que et banejaria si fos possible.

    • Puigdomènech 8.766 11 248 👍 1.799

      A veure si ens adonem d'una puta vegada que no són situacions comparables, ells ataquen i des de d'aquí fins ara no s'ha sobrepassat mai l'actitud defensiva... és lamentable la ximpleria que duen molts a sobre, no se qui els ha explicat que hem de ser els bons ( i pagar els plats trencats). Absurd, el món mai no ha funcionat així.

      

     Quan siguin situacions comparables seré el primer a reconèixer que hi ha gent així a tot arreu.

    • oprimit 16.312 14 107 👍 5.953

     Jo et tornaria a EGB si encara no has entès que els espanyols ens agredeixen i nosaltres tot just comencem a defensar-nos.

      

     QUE NO és el mateix un cop de puny d'algú que intimida per fotre't la cartera que el cop de puny d'algú que intenta que no li robin la cartera.

      

     Esteu carregats d'auto-odi, quan ens defensem encara hem d'anar a posar-li el dit a l'ull a qui a gosat contra-atacar?... LAMENTABLES!!!

   • Pulker 9.330 7 227

    El que tu vulguis, però desitjar la mort no està justificat en cap cas. Altres coses potser. I no aprofito aquesta situació: m'he queixat d'aquesta doble moral d'alguns catalans mil cops.

    A més, se'm fotria que em bandegessin. Si et fa feliç, demana-ho.

    • oprimit 16.312 14 107 👍 5.953

     Desitjar la mort de qui t'he la desitja a tu no és res més que un acte de defensa.

      

     El dia que matin catalans pels carrers (que ho veurem) també diràs que no podem respondre amb la mateixa moneda? Alguns aneu dopats de "moralina" o què? Que no teniu sang? Sempre heu d'amagar el cap a sota l'ala i disfressar-ho de moralitat?

     • Pulker 9.330 7 227

      Desitjar la mort tot i que te la desitjin no és un acte de defensa: és una resposta absurda a un atac absurd.

      A més, desitjar la mort no és el mateix que matar, tot i que potser no has notat la diferència. El dia que matin catalans pel carrer, agafaré el fusell. Fins aleshores, provaré de donar la meva opinió sobre gent que sembla pensar que la moral i l'ética sobren en aquest món.

  • Arandur 3.616 9 558 👍 3

   Uns ataquen, els altres es defensen. Tinc clara quina és la nostra postura i entenc que hi hagi gent emprenyada que estigui farta d'aquesta situació.

 • Francesc Bonastre 6.537 7 332

   

  Ara, això ho deien en castellà o espanyol.

 • v.ramoneda 493 8

  Les mones, cada cop que una d’elles s’enfilava per l’escala i tocava el plàtan penjat al mig de l’habitació, totes, eren ruixades amb aigua prèviament quasi congelada o, això diuen ara, suposo que als anys seixanta alguna electrocució també era plat dissuasiu. El resultat va ser que, totes les mones al cap del temps varen perdre forçadament l’interès pel plàtan, no se li feia cap cas, havien après la lliçó: el plàtan, el vols, però no es toca, sempre és allí però no cal radicalitzar-se perquè és una utopia. Res de nou, la repressió física funciona. Ara bé, un bon dia, varen substituir una mona per una altra. La nova, totalment ignorant sobre el càstig de voler agafar allò que li és bo de manera natural, es va dirigir cap a l’escala, però no arribà a poder enfilar-se que la batussa que va rebre dels propis va ser suficient perquè desistís d’intentar-ho més. La repressió física i psicològica funciona encara millor. Al cap d’un temps, les mones, que no havien experimentat la ja antiga dutxa congelada eren majoria, però actuaven de la mateixa manera que les veteranes que sí l’havien conegut. La consciència col·lectiva actual era la del record, l’explicada. La diferència, però, era substancial, perquè des de la substitució de la primera mona, el plàtan era lliure de dutxa i càstig.

   

  Visca Catalunya estat, molt aviat!

 • torraina_infernal 37.265 10 16 👍 22.100

  El més trist de tot és que la covardia fa que quasi cap altre esportista s'hagi mostrat solidari amb l'Àlex...que patètics. Què espereu?

  • torraina_infernal 37.265 10 16 👍 22.100

   Aquest home és la representació a la terra de la vergonya i la manca de dignitat.

   • FLANXO Usuari sumador 7.993 12 270 👍 555

    Tota la raó però en bona part també és culpa de la societat catalana. M'explico. Tant el cas d'aquest analfabet funcional del Gasol com de la resta d'esportistes catalans que juguen en seleccions espanyoles, en esports d'alta projecció mediàtica o no, se'ls ha de fer veure que la seva decisió no és de cap de les maneres innòcua. La societat catalana ha de fer-los visible el seu malestar amb aquesta gent. Així com la societat espanyola mostra sense embuts el seu furibund rebuig als esportistes amb una mínima mostra de dignitat nacional, la societat catalana ha de fer exactament lo mateix amb els esportistes catalans que pensen que jugar en seleccions espanyoles és un fet totalment innocu, intranscedent i que no repercuteix en res. Se'ls ha de fer notar a aquesta gent que els esportistes també formen part de la societat civil i els seus actes tenen conseqüències. Ara en canvi fa la sensació que viuen en els llimbs totalment alienats com si fossin extraterrestres.

     

    És per això mateix que em poso les mans al cap quan sento justificacions o semijustificacions de molta gent independentista cap aquests esportistes. És per plorar sentir dir a certa gent que donen suport a les seleccions espanyoles pel sol fet de que hi juguin alguns catalans. O que no s'hi pot fer res i justificar l'actitud d'aquests esportistes degut a les severes mesures coercitives de les federacions espanyoles, etc.

 • Foll Usuari sumador 76.297 11 3 👍 37.672

  Que continuin així, perfecte per nosaltres.

 • Powerhead 4.610 10 468

  pu pururu pu puuu ta espanya, tralarà

 • Ó Thuaidh 1.241 7 👍 360

  Encara és hora que escolti algun rosadíez, fernandosavater, albertorivera, vargasllosa, boadella, mayororeja i d'altres grans hiperdefensors de la llibertat, condemnant aquestes amenaces de mort i mostres de TERRORISME identitari, totalitari, intolerant i feixista.

   

  Que bé que vivíeu fent-vos les víctimes eh? El temps posa cadascú al seu lloc...

 • Compte Català Climent Usuari sumador 24.304 7 47

  I la Mireia Belmonte també l'han amenaçat de mort?

 • vicemarsan 16 5

   

  A tot aquest enrenou espanyolista en contra de l'Àlex Fàbregas i per extensió a tots els catalans i catalanes, s'hi podria aplicar amb totes les lletres, el famós i contundent refrany que diu: "BRAMS D'ASE NO ARRIBEN AL CEL".
  Tota aquesta caterva espanyolista i espanyolitzadora, ja es veurà quina cara fotran quan es quedin sense la "mamella" catalana que tan bé els ha alimentat durant segles. Després sí que BRAMARAN AMB CONTUNDÈNCIA, quan vegin que la "mamella" ja no raja.
  Insulten tant, per donar-se així mateixos ànims i força per assumir el que els espera d'aquí a quatre dies. Estan desesperats i la desesperació els fa insultar d'aquesta manera.
  I una pregunta que la contesti qui sàpiga fer-ho, però que sigui entenedor per a tothom: per què els espanyols es poden auto anomenar nacionalistes i el seu nacionalisme s'ha d'entendre que és bo, i en canvi no són bons, per a ells, els nacionalismes català i basc? I una altra pregunta: per què el Govern espanyol troba bé finançar el nacionalisme espanyol i no troba bé finançar els nacionalismes català i basc? És que potser la paraula "nacionalisme" té varies accepcions en els diccionaris? Segons el Diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans, no:

  NACIONALISME m.

  Devoció a la pròpia nació, a la seva unitat, a la seva independència; partit o conjunt de persones que senten i defensen aquesta devoció; cast. nacionalismo.
  Etim.: derivat de nacional.

  «MIHI IN VISCERA PLENA, HISPANI CATALONIA CONTRA!» 

   

Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.011.630 missatges
 • 211.563 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums